Costel Busuioc are probleme cu legea după ce a lovit un șofer. Poate face 5 ani de închisoare


    Costel Busuioc a devenit cunoscut în 2008Foto: Facebook
Costel Busuioc a devenit cunoscut în 2008Foto: Facebook

A plecat în Spania să lucreze în construcții, dar în 2008, viața lui Costel Busuioc s-a schimbat la 180 de grade. A câștigat “Hijos de Bebel”, un concurs muzical din Peninsula Iberică, și a devenit cunoscut atât la noi, cât și peste hotare, sub numele de tenorul-zidar. A încheiat un contract cu o casă de discuri de renume internațional și a lăsat în urmă viața grea pentru a cânta operă.

Cu toate acestea, trecutul îl prinde din urmă pe tenor. Un incident din urmă cu doi ani, de pe străzile din Timișoara, i-a adus o întâlnire nedorită cu legea. Busuioc a fost trimis în judecată în luna aprilie a acestui an, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au finalizat ancheta. În luna octombrie 2014, cântărețul aflat la volanul mașinii personale și-a pierdut răbdarea și, numulțumit că automobilul din fața sa nu înaintează, a coborât și i-a dat un pumn șoferului, un tânăr din Buziaș. Victima sa, Alexandru Constantin Pelcea, a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, notează adevarul.ro, lucru dovedit printr-un certificat scos la Institutul de Medicină Legală, iar Costel Busuioc s-a trezit că este trimis în judecată pentru loviri și alte violențe. Dacă va fi găsit vinovat, Busuioc riscă amendă sau închisoare de la 6 luni la 5 ani. Primul termen de judecată în dosar este 8 septembrie.

Tenorul a fost și în postura de victimă a unei bătăi

Se spune că roata se întoarce, iar în cazul lui Costel chiar s-a întors. Înainte de a deveni agresor, solistul  s-a aflat și în postura de victimă. Cu trei ani înainte de a fi implicat în scandalul pentru care a fost trimis în judecată, tenorul  a făcut plângere la o secție de Poliţie din Timişoara, acuzându-l pe patronul unei spălătorii auto, unde a fost să spele nişte covoare, că l-a agresat pentru că i-a cerut bon fiscal. Cel reclamat a avut mai mult noroc, căci după doi ani de anchetă, Busuioc și-a retras plângerea, iar dosarul a fost închis.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg