Cove a devenit tătic a doua oară! Soţia lui a născut miercuri dimineaţă. Primele imagini cu bebeluşul VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Cove este în al nouălea cer după ce soţia i-a dăruit un băieţelfoto: arhiva personală
Cove este în al nouălea cer după ce soţia i-a dăruit un băieţelfoto: arhiva personală

Bucurie mare în familia lui Gabriel Coveşanu, alias Cove. Miercuri dimineaţă (12 august), soţia actorului a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Gazda emisiunii "Mama mea găteşte mai bine" de la Prima TV mai are un copil din prima casătorie.

Ziua de 12 august va rămâne una memorabilă pentru actorul Gabriel Coveşeanu. Miercuri dimineaţă, actorul şi-a cunoscut fiul şi, copleşit de emoţii, şi-a anunţat prietenii despre marele eveniment din familia lui.   

„Suntem amândoi foarte emoţionaţi. Timp de nouă luni ne-am imaginat şi ne-am făcut planuri, iar astăzi ne-am întâlnit pentru prima dată. Avem în continuare emoţii, pentru că urmează cea mai mare aventură a vieţii noastre. Atât bebeluşul, cât şi Florentina se simt bine, soţia mea a născut printr-o operaţie de cezariană la un spital privat din Capitală. Mihai Răzvan a venit pe lume în această dimineaţă la ora 7.30, are 50 cm şi aproape 3 kg, mai precis 2,910 kg, iar când l-am văzut, m-am topit. Nu pot descrie sentimentul pe care îl ai atunci când îţi vezi pentru prima oară fiul”, a declarat Cove miercuri, în exclusivitate pentru Click!, după ce a devenit pentru a doua oară tătic.

Primele declarații date de Cove după ce soția lui a născut

Gabriel Coveşeanu e un tătic emoţionat. Timp de nouă luni a aşteptat să-şi ţină băieţelul în braţe, iar miercuri (12 august) miracolul s-a produs. Soţia sa, Florentina, a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos: „Sunt extrem de fericit, emoţiile au fost mari. L-am aşteptat vreme de 9 luni şi iată că astăzi a venit pe lume, ne-a zâmbit şi a spus: «Din momentul ăsta sunt alături de voi pentru toată viaţa»! Am reuşit să dorm doar câteva ore pt că dimineaţă ne am prezentat aici la spital şi la 7.30 punct, Mihai Răzvan ne zâmbea”. Iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor: „E un băiat bine crescut, e simpatic, asta pot să spun! Acum nu că e al meu şi aşa mai departe”. Din fericire, nașterea Florentinei a decurs fără probleme, astfel că mămica a avut ocazia să stea cu nou-născutul câteva ore bune: „Totul a decurs foarte bine, mămica se simte f oarte bine, l-a luat în braţe, au stat au petrecut deja câteva ore împreună, ceea ce e foarte bine! Ne integrăm!”, a povestit Cove, emoționat.

Actorul Gabriel Coveşeanu a avut o dimineaţă de miercuri agitată. După prima întâlnire cu fiul său, prezentatorul tv le-a mulţumit prietenilor, pe o reţea de socializare, pentru urări şi a publicat primele fotografii cu micuţul Mihai Răzvan.

Cu doar câteva zile înainte de a naşte soţia lui Cove şi-a desenat chipul unei bebeluş pe burtică
Cu doar câteva zile înainte de a naşte soţia lui Cove şi-a desenat chipul unei bebeluş pe burtică

Cove îşi ţine copilul în braţe cu grijă şi cu mândrie
Cove îşi ţine copilul în braţe cu grijă şi cu mândrie

Cove şi Florentina s-au cununat civil în urmă cu doi ani

Prezentatorul de la Prima TV este un tătic fericit
Prezentatorul de la Prima TV este un tătic fericit

Gabriel Coveşeanu (41 de ani) şi Florentina (35 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, într-un grup de prieteni, la Palatul Mogoşoaia. Fiecare era într-o altă relaţie, la momentul respectiv. Între timp, vedeta Prima Tv s-a însurat, a devenit tată... cu o altă femeie. Abia după ce a divorţat s-a reîntânit cu cea care i-a devenit soţie în urmă cu aproape doi ani şi care miercuri l-a făcut atât de fericit. Prezentatorul tv mai are un băiat din căsătoria anterioară, pe Bogdan Matei, în vârstă de 6 ani şi jumătate.

Cove se căsătorise cu Maria, fiica fostei prezentatoare TVR Carmen Movileanu, în ianuarie 2009, iar în vara lui 2010 au şi divorţat, pe fondul neînţelegerilor. A rămas în relaţii amicale cu fosta soţie de dragul copilului, cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net