Cove nu va mai prezenta emisiunea „Vorbește lumea”. A plecat din echipa Pro TV

image
Cove a anunțat că nu va mai face parte din echipa Pro TVFoto: Arhivă personală

Cove s-a alăturat și el listei vedetelor care au decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, deși acestea erau considerate ca fiind adevărați „veterani” și deveniseră, în timp, un fel de simbol al trustului anterior menționat. Printre aceștia se numără și Florin Călinescu și cel mai recent, Oana Cuzino.

Luni, 30 august, la PRO TV începe un nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu, proaspăt întoarsă din concediul de maternitate. Cove însă, coprezentatorul show-ului, a anunțat că el nu va mai face de acum în colo parte din proiect, au informat chiar cei de la Pro TV. 

Cove a renunțat la colaborarea cu Pro TV

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove.

Nu se știe exact motivul care a determinat mai multe vedete să renunțe la colaborarea cu trustul din care face parte Pro TV, însă dintre cei care și-au anunțat plecarea, de-a lungul timpului, îi amintim pe Mihai Petre, Mihaela Rădulescu, Florinn Călinescu, Oana Cuzino și acum și Cove.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Becuri
icao shutterstock 757104400 jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png