CRBL a cheltuit o avere ca să fie Moş Crăciun pentru fiica lui!

Ultima actualizare:

    Elena, CRBL şi fiica lor, Alessia Ecaterina, au petrecut Crăciunul în Bucureşti, dar au făcut o vizită şi la Piteşti, la mama solistuluifoto: arhiva personală
Elena, CRBL şi fiica lor, Alessia Ecaterina, au petrecut Crăciunul în Bucureşti, dar au făcut o vizită şi la Piteşti, la mama solistuluifoto: arhiva personală

Micuţa Alessia Ecaterina şi-a dorit rochia şi accesoriile prinţesei Elsa, din „Frozen”, celebrul film Disney. Costumaţia întreagă costă 691 de lei, iar păpuşa respectivă se vinde cu 350 de lei, așa că pe celebrul ei tătic, CRBL (36 de ani), l-a costat o mică avere să fie Moș Crăciun.

Nu te pui cu dorinţele copilului, e clar! Solistul CRBL, tătic iubitor şi responsabil, a alergat zilele trecute în toate direcţiile pentru a-l ajuta pe Moş Crăciun să-i îndeplinească dorinţele fiicei lui, Alessia Ecaterina, în vârstă de 4 ani şi 4 luni. „Anul acesta am cumpărat multe cadouri pentru fiica mea. De fapt, tot ce ține de prințesa Elsa din filmul «Regatul de gheață - Frozen». De altfel, asta a și trecut Alessia pe lista pentru Moș Crăciun: «Regatul de gheață». Și cu asta cred că am spus tot. Da, este o isterie totală cu tot ce înseamnă acest film. Am fost acum o lună în magazine să cumpărăm rochița prințesei Elsa și, bineînțeles că nu am găsit-o. Așa că m-am sfătuit cu Mihai Morar și am găsit soluția. Am mers la o croitoreasă special pregătită să ne facă rochițele. Lista a mai inclus manușile Elsei, peruca, pantofiorii, coronița, păpușa Elsa care cântă etc. Cred că înnebunesc”, a declarat CRBL, în exclusivitate pentru Click!

Zis şi făcut, fostul concurent de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a rezolvat problema la o croitoreasă, cu aproximativ 250 de lei, căci rochiţa e complexă şi dificil de realizat, apoi a cumpărat din magazine accesoriile cerute.

Click! a „scotocit” Internetul pentru a da sugestii şi altor părinţi care vor să cumpere daruri similare

În magazinul virtual www.disneystore.co.uk am găsit rochia Elsei cu 330 de lei, coroniţa cu 56 de lei, gentuţa şi accesorii cu 35 de lei. Pantofiorii „de gheaţă” i-am întâlnit pe site-ul sarahonline.allshops.ro, cu 141 de lei, iar bagheta luminoasă poate fi cumpărată tot de aici, cu 129 de lei. Păpuşa Elsa, care cântă melodiile din film, am găsit-o pe site-ul www.crazytoys.ro, cu 350 de lei. Însumate, doar ţinuta şi accesoriile costă 691 de lei, iar dacă adăugăm şi preţul păpuşii avem frumoasa sumă de 1.041 de lei. Lansat de studiourile Disney în noiembrie 2013, lungmetrajul „Frozen” („Regatul de gheaţă, n.r.) este filmul de animaţie cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 1,21 de miliarde de dolari.

Așa arată rochița făcută pe comandă pentru fetița lui CRBL

De Crăciun, a petrecut în familie

CRBL a povestit și cum a petrecut Crăciunul anul acesta. „Am sărbătorit acasă, în București, împreună cu Elena și Alesia. L-am așteotat pe Moșu’ și am pregătit mâncare conform tradiției. A doua zi de Crăciun am mers cu fetele la Pitești, unde am continuat să sărbătorim împreună cu fratele meu, Dragoș, și sora mea, Milena, bineînțeles conduși de doamna Andreianu, adică de mama (râde). Ce am avut pe masa de Crăciun? Păi fără o țuică fiartă nu poate începe masa de Crăciun. Vinul fiert este pentru desert, alături de cozonac. La fel, toba și lebărul sunt obligatorii, cârnații și carnea de porc la ceaun sau în tigaie cu mămăliguță și mujdei. În copilărie, mergeam în fiecare an cu colindul și acum aștept să mai crească Alessia să mergem împreună. Tot ce contează pentru mine, în sfânta zi de Crăciun, este să fiu alături de familie”, ne mai spune CRBL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net