Creatoarea rochiei Anamariei Prodan a îmbrăcat-o pe Andreea Bălan în sac!

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan a adoptat ţinuta "de sac" a Anei NovicFoto: arhiva personală
Andreea Bălan a adoptat ţinuta "de sac" a Anei NovicFoto: arhiva personală

Anul trecut, Anamaria Prodan şi-a făcut o rochie cu chipul soţului ei, Laurentiu Reghecampf. Creatoarea acestei rochii a revenit acum, la sfârşit de an, cu nişte creaţii surprinzătoare cu care le-a îmbrăcat pe Andreea Bălan, Giulia Anghelescu şi Alexandra Ungureanu.

După ce, la începutul anului, a uimit pe toată lumea cu lansarea primei sale colecții, „1”, realizată din rochii spectaculoase de seară pictate manual de prietena și colaboratoarea sa, Vera Holostencu, Ana Novic încheie 2015 în forță, cu un nou proiect unic în România: jachete din cânepă.

Ana Novic s-a căsătorit în 2015 cu jurnalistul Robert Diaconeasa
Ana Novic s-a căsătorit în 2015 cu jurnalistul Robert Diaconeasa

Îndrăzneața creatoare de modă nu stă deloc rău la capitolul imaginație, astfel că a transformat un material extrem de dificil în ceva foarte elegant, ce poate fi acum  purtat cu ușurință la diverse ocazii speciale. Nonconformistele creații vestimentare fac furori și în rândul persoanelor publice autohtone, Alexandra Ungureanu fiind cea care a purtat pentru prima dată o jachetă din cânepă prototip, chiar în cadrul lansării colecției „1” semnată de Ana Novic. 

Odată cu lansarea oficială a proiectului, vedete precum Andreea Bălan sau Giulia s-au îndrăgostit de ineditele jachete ale Anei Novic și nu au ezitat să le poarte la evenimente mondene ori să și le afișeze cu mândrie pe conturile pe Facebook.

Anamaria Prodan a purtat o rochie cu chipul soţului său, Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan a purtat o rochie cu chipul soţului său, Laurenţiu Reghecampf

Cine e Ana Novic?

Ana Novic este o creatoare de modă cu o semnătură aparte în moda românească, anul 2015 fiind unul foarte bun pentru ea atât din punct de vedere personal, cât și profesional: în luna iunie a devenit mămica unei fetițe superbe, Ingrid, iar în luna august s-a căsătorit cu jurnalistul și actorul Robert Diaconeasa. De-a lungul timpului i-au purtat creațiile vedete precum Delia, Antonia, Nicole Cherry, Aylin Cadîr, Gina Pistol, Cosmina Păsărin, Elena Gheorghe, Neylini, Sandra N.

image
image
image
image
image
image
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani