Crina Matei, la un pas de tragedie, pe litoral: „Suntem aici să muncim, nu să ne omoare” S-a dus direct la Poliție!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Crina Matei (51 ani), actrița Teatrului Stela Popescu din București, a avut parte de un incident neplăcut la mare pe care l-a făcut mai apoi public pe rețelele de socializare.

cub crina matei png

Vedeta se afla în Eforie Nord, la un complex de lux proaspăt inaugurat, acolo unde are și spectacole în fiecare seară, și a fost la un pas să fie accidentată pe trecerea de pietoni de o mășină care circula în viteză.

S-ar putea să ți se pară la fel de interesant: Crina Matei a făcut show sexy la Mamaia, pe skijet

Faptul că autoturismul cu pricina și-a văzut mai departe de drum și nu a oprit pentru a vedea cât de tare a speriat-o pe Crina Matei, a supărat-o și mai tare pe actriță, așa că aceasta a decis să facă plângere la Poliția din Eforie și să își facă dreptate singură, trăgând astfel un semnal de alarmă.

În plus, a mai deranjat-o și un comentariu răutăcios primit la postarea făcută de ea, iar plângerea de la Poliție a avut astfel două motive întemeiate.

„Voia cu hotărâre să mă lovească pe trecerea de pietoni”

Stimați domni șmecheri și dragi barosani din Constanța (sau de oriunde) Vă aduc la cunoștință că sunt copleșită de faptul că ați reușit în viață și v-ați luat mașini scumpe. Femeile vă vor cădea negreșit la picioarele aspiratoarelor voastre achiziționate în acest sens. Vă admir mult și eu, doar că nu mă prăbușesc prea lesne, oricât de potenți (financiar) ați fi. Vă rog respectuos,  pe dvs și cei din alte județe, veniți la mare, să nu ne călcați pe trecerile de pietoni.

Vezi și: Tatuajul misterios care iese din slipul Crinei Matei. Poza în fața căreia fanii au rămas mască

Pentru astăzi îl rog pe posesorul autoturismului CT RPT ce voia cu hotărâre să mă lovească pe trecerea de pietoni, să mă contacteze de urgență la Bacolux Koralio, Eforie Nord, să reînvățăm regulile de circulăție, contra unei sume stabilite de mine (pe care-l pun pe împricinat s-o vireze singur într-una dintre asociațiile victimelor accidentelor rutiere). La ce mașină are, sigur și-o permite. (foto din locul de unde îl aștept) PS.: Caut secția de poliție din Eforie, să lucrăm în echipă, pentru o vacanță frumoasă a tuturor”, a fost mesajul postat de Crina Matei.

Crina Matei aproape a ajuns de la bal la spital. Ce s-a întâmplat? 

În doua dimineață, binecunoscuta actriță s-a ținut de cuvânt și a mers la Poliția locală pentru a face plângere.

Tocmai ce m-am întors de la Poliție, am făcut plângere împotriva domnului sau doamnei care era la volan, că nici nu știu ce era, era în viteză, care era să mă calce, dar și împotriva domnului care la postarea mea a comentat tendențios și instigator la  uraă și la noi bucureștenii, să ne calce mașinile că am venit să le luăm banii constănțenilor. Este acolo, el pe urmă m-a blocat dar am avut inspirația să fac printscreen și pe toate le-am predat Poliției din Eforie. La ora 8 dimineața am fost acolo.

Poate te interesează: Crina Matei, despre viaţă: "În fiecare zi duc lupta asta cu mine"

Comandantul a fost foarte operativ, a înțeles, am făcut plângerile și le-am depus. Am numărul de înregistrare și acum urmează să fim pe artera principală a evenimentului,  au camere la trecerea de pietoni, vor identifica, vor studia probele și în funcție de gravitatea  problemei se vor lua măsurile respective…”, ne-a povestit Crina Matei.

„Eu am făcut postarea și la postare fiecare a comentat ce a crezut de cuviință. În ciuda tonului meu ușor ironic, cu amărăciune și cu umor. Ce s-a întâmplat la mare e că eram pe trecerea de pietoni, m-a văzut și cu toate astea mășina de Constanța  a trecut mai departe… Până la urmă suntem aici să muncim, nu să ne omoare pe trecerea de pietoni. Postarea mea nu  a fost de lamentare, ci de a sesiza și a trage un semnal de alarmă!", a mai precizat pentru Click! actrița, care va fi prezenta in vara asta pe litoralul romnesc, la Eforie Nord. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net