Crina Matei s-a încins la piscină cu iubitul tinerel

image
Crina Matei şi Bogdan Zamfir s-au sărutat cu patos, ca doi porumbei, pe buza unei piscine din MamaiaFoto: Mihai Ionescu

La anii ei, Crina Matei (44 de ani) a dovedit că poate să pună cu botul pe labe orice bărbat. Ultima ”victimă”: un tânăr manechin de 23 de ani. Bogdan Zamfir este student şi, de câteva luni, îi mănâncă din palmă Crinuţei.

”Băiatul este tânăr şi-mi place şi, dacă vreau, eu pot să-l duc la biserică îmbrăcat la patru ace”- nu este un vers dintr-o melodie interpretată de Crina Matei, dar poate deveni realitate. După cum aţi văzut în pozele prezentate, în exclusivitate, de ziarul Click!, artista nu este singură pe Litoral - ar fi păcat pentru o femeie atât de frumoasă - ci a venit însoţită de un bărbat. 

image
Fotografii: Mihai Ionescu

Cel care se bucură să-i ţină companie nu este vreun burtos milionar, aşa cum e la modă, ci un tânăr chipeş şi studios. Are 23 de ani, se numeşte Bogdan Zamfir, este student în ultimul an la SNSPA, iar în timpul liber este fotomodel pentru stylista Adina Buzatu: ”Diferenţa de vârstă nu este un impediment. Ne este bine, el e un bărbat educat şi cu mult bun-simţ. Mă alintă «Iubire»”, a spus Crina Matei, contactată de reporterii Click! 

După cum se ştie, din 2009 de când s-a despărţit de ţambalistul Marius Mihalache, Crina Matei nu s-a mai afişat la braţul cuiva, preferând discreţia. Acum, însă, artista, îndrăgostită până peste cap, nu se mai ascunde, convinsă fiind că relaţia este cât se poate de serioasă. Cei doi s-au cunoscut în urmă câteva luni la o prezentare de modă a designerului Adina Buzatu, unde el a defilat pe podium. Crina şi Bogdan vor rămâne pe Litoral până-n septembrie, căci blondina cântă la un  restaurant din Mamaia.

Fotoreporterii Click! i-au surprins în timp ce se giugiuleau într-o canapea-scoică de pe marginea unei piscine. El, înalt, cu suficiente pătrăţele pe abdomen şi muşchi pe braţe, ea ca o păpuşică, cu părul strâns într-un coc, într-un costum de baie colorat. S-au sărutat, s-au răsfăţat, apoi el i-a atins aluniţa de pe sânul stâng.

Artista recunoaşte că e vorba de o dragoste mare: ”Ne cunoaştem de câteva luni şi ne e bine. El studiază Ştiiinţe Politice şi se pregăteşte în Managament Cultural. Pe mine mă ajută foarte mult, având în vedere că e manager artistic la două firme. Merge cu mine la spectacole, la evenimentele pe care le am pe Litoral şi prin ţară. Suntem de pe 1 iulie aici şi vom rămâne până-n septembrie”, a mai spus Crina Matei.

Şi Diana Munteanu şi-a scos la plajă iubitul cu 11 ani mai tinerel decât ea

image
Fotografii: Mihai Ionescu

Anul trecut, după o căsnicie de 8 ani cu fotbalistul Claudiu Niculescu, vedeta de la Antena 1, Diana Munteanu (43 de ani), şi-a recâştigat libertatea. Fără să piardă vremea, ea şi-a găsit alt iubit, deşi bărbatul îi cam pune inima pe jar. Weekendul trecut, Diana şi Bogdan Nemţeanu (26 de ani) au fost surprinşi, de fotoreporterii Click! pe o plajă de fiţe din Mamaia. Nu s-au dat în spectacol, precum Crina Matei cu amorezul ei, dimpotrivă, păreau mai degrabă doar buni prieteni. După câteva ore de lenevit pe şezlong, la soare, cei doi şi-au luat bagajele şi s-au îndreptat către hotel, unde s-au putut desfăşura în voie, departe de ochii curioşilor.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
Adelina Pestriţu
alimente shutterstock 392741167 jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg