Criss şi Vlad visau de trei luni la sejurul în Spania

simeon stalpnicul png
Cristina Ciobănaşu (20 de ani) şi Vlad Gherman (24 de ani)

Se gândeau încă din primăvară la vacanţa de vară. S-au documentat, au ales cele mai frumoase destinaţii, au cumpărat din timp biletul de avion, şi-au făcut în gând itinerarii, au visat la relaxare pe plajă şi la plimbări romantice pe străduţe cochete. Toate s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor lor.

Vara aceasta, Cristina Ciobănaşu (20 de ani) şi Vlad Gherman (24 de ani), membrii trupei One, dar şi protagoniştii primului iSerial din România – „Când mama nu-i acasă”, au plecat în vacaţă în Spania, împreună cu Ruxandra Ion şi soţul ei.

simeon stalpnicul png
Criss şi Vlad sunt împreună de 5 ani

Şi-au ales Torremolinos, o destinaţie liniştită în care nu mai fuseseră, unde să se bucure de mare, plajă, relaxare. Şi-au cumpărat biletele în urmă cu două luni, după ce au studiat bine opţiunile, în prealabil, timp de o lună.

„Nu a fost una dintre acele vacanţe în care să faci ceva wow, să vizitezi locuri fenomenale sau să simţi adrenalina. A fost un sejur în care ne-am dorit doar să stăm cu burta la soare”, a mărturisit Vlad, la întoarcere. Într-adevăr, dimineţile şi le petreceau la plajă, iar serile se plimbau, vizitau.

„Nu am stat numai în Torremolinos, am şi vizitat oraşe din zonă. Am fost până în Malaga, am văzut Farul, Cetatea Veche.  Am fost în Gibraltar și ne-am jucat cu maimuțele,  pe care nu le-am fotografiat pentru că  puteam să rămânem fără telefoane. Am fost într-un Aqua Park și ne-am dat pe cel mai înalt aqua tobogan din Europa, unul de 23 de metri înălţime, pe care prinzi o viteză de 50 km pe oră. Mi-a stat inima, dar a fost super”, mărturiseşte Criss.

simeon stalpnicul png
Au avut parte de multă linişte
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
george simion AUR jpg
vladimir putin discurs anexare teritorii ucraina foto afp
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png