Cristi Borcea, de nerecunoscut. A exagerat cu botoxul în pușcărie

Ultima actualizare:

    Așa arăta Cristi Borcea înainte de tratamentul cu toxină botulinică
Așa arăta Cristi Borcea înainte de tratamentul cu toxină botulinică

Lui Cristi Borcea îi este frică de bătrânețe. Deși are doar 48 de ani, afaceristul a început lupta cu ridurile. În ultima permisie, acesta a dat fuga la cabinet și și-a înjectat botox. Acum, este de nerecunoscut.

Când a intrat în pușcărie era un bărbat normal cu mult succes la femei. După patru ani de stat după gratii, Cristi Borcea a simțit nevoia să facă o schimbare.

La termenul din 28 ianurie 2018, de la Curtea de Apel, acolo unde s-a prezentat la un nou termen în dosarul mită pentru judecătoarea Geanina Terceanu, arăta complet schimbat.

A afișat o nouă frizură, părul părea vopsit, iar silueta suferise și ea modificări. Era mult mai slab decât îl știam.

În plus, fața îi era  întinsă de-a dreptul, fără nici un rid de expresie.


    Afaceristul este schimbat completFoto: prosport.ro
Afaceristul este schimbat completFoto: prosport.ro

”Și-a injectat toxină botulinică la frunte, între sprâncene și la colț de ochi presupun. Intervenția a fost făcută prospăt sau a fost injectat în așa fel încât îi dă un aspect mefistofelic (n.r. diabolic). Norocul lui este că se atenuează în timp. Intervenția cu botox se repetă la 5-6 luni, dar în timp se poate ajunge până la un an. Atâta timp cât intervenția are loc, se oprește îmbătrânirea în zona tratată”, ne-a explicat medicul estetician Călin Doboș, după ce a văzut fotografia cu afaceristul.

Tratamentul de înfrumusețare la salonul fostei neveste?

Tratamentul costă în jur de 250 de euro și este posibil ca Borcea să fi avut parte de el în ultima permisie, cea din decembrie 2017. Și nu oriunde, ci la salonul de înfrumusețare Michelle Center, al fostei sale soții, Mihaela.

”Michelle este primul institut din România care oferă clienților săi cele mai noi și revoluționare tratamente în materie de anti-ageing”, scrie pe site-ul salonului.

Mihaela a refuzat să ne spună dacă fostul ei bărbat obișnuiește să-i calce pragul afacerii atunci când părăsește Penitenciarul Jilava.

Cristi Borcea se află în închisoare din 2014, după ce a fost condamnat în ”Dosarul Transferurilor” la 7 ani și 6 luni.

A ispășit deja mai mult de jumătate din pedeapsă și are șanse mari ca în aprilie-mai să fie eliberat condiționat.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png
banner irinel columbeanu png