Cristi Borcea, dezvăluiri despre cei 9 copii, în emisiunea lui Mircea Dinescu: "În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii"

Ultima actualizare:

    Cristia Borcea vine la Poezie și delicatețuri, noua emisiune a lui Mircea Dinescu, de la Prima TV
Cristia Borcea vine la Poezie și delicatețuri, noua emisiune a lui Mircea Dinescu, de la Prima TV

Duminică, 18 aprilie, de la ora 14:00, Mircea Dinescu îl are ca invitat pe Cristi Borcea, în emisiunea "Poezie și delicatețuri", de la Prima TV. Cristi Borcea va povesti despre anii petrecuți în pușcărie, despre cum s-a apucat de citit, despre cei 9 copii ai săi, dar va spune și cu cine și-l dorește pe al 10-lea.

În atmosfera creată de Taraful Marianei Risipitu, telespectatorii vor afla povestea începuturilor lui Cristi Borcea ca afacerist, ca investitor în fotbal, toate acestea în timp ce Mircea Dinescu gătește un spectaculos ficat de vițică. Acest preparat este o delicatesă franțuzească, care la Paris costă 25 de euro kilogramul, în timp ce în România este 2 euro kilogramul. În toată această atmosferă boierească, invitatul Cristi Borcea mai face o mărturisire: își dorește să scrie o carte autobiografică. "În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii", îi spune Cristi Borcea lui Dinescu.

Nu este pentru prima dată când fostul boss de la Dinamo vorbește despre copiii făcuți în perioada detenției. Iată ce îi mărturisea lui Ovisiu Ioanițoaia, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO, "Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent", a mai spus Borcea.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Dacă Valentina Pelinel are acum trei copii, iată că soțul ei se apropie de un număr record. Fostul boss de la Dinamo mai are puțin și ajunge la o echipă de fotbal. Are 9 copii cu patru femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (22 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (19 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 13 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (8 ani) şi pe micuţa Gloria (5 ani). Borcea le achită o pensie alimentară de lux. De fiecare dată, în special cu prilejul sărbătorilor,  Cristi îi adună pe toți lângă el, le oferă cadouri și are grijă de ei.

Citește și:

Cristi Borcea: «Am 4 copii făcuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială, toți sunt făcuți în permisie»

Cristi Borcea, mire de trei ori, tată de 9 ori

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg