Cristi Borcea, disperat în fața magistraților! ”Mor de dorul familiei”

simeon stalpnicul png
Cristi Borcea spera sa fie eliberat conditionatFoto: Click!

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 judecă în aceste moment solicitarea de eliberare condiţionată a fostului acţionar al Dinamo București, Cristian Borcea, care execută o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni în dosarul "Transferurilor de jucători".

Ședința de judecată, începută de la prima oră a dimineții a provocat dezbateri aprinse între procurer și avocata lui Cristi Borcea. Mai exact, procurorul de caz a explicat instanței că fostul acționar al ”câinilor roșii” nu a plătit la timp prejudicial din ”Dosarul Transferurilor” și că se folosește de copiii pe care îi are pentru a obține eliberarea condiționată. În schimb, avocata lui Cristi Borcea a punctat faptul că afaceristul ar fi plătit daunele și penalitățile datorate statului roman și că, de fapt, faptul că ar avea șapte copii nu este o scuză, ci o realitate, povestea expusă de aceasta fiind de-a dreptul impresionantă. Doar că judecătoarea nu a fost chiar atât de sensibilă și, sec, pe un ton care nu admitea replică, i-a cerut avocatei să își scurteze pledoaria…

Într-un final, Cristi Borcea a luat și el cuvântul. Îmbrăcat la costum, mai slab ca niciodată, aranjat sufficient pentru a impresiona o femeie mai slabă de înger, fostul acționar al echipei Dinamo București a avut un discurs scurt și la obiect. ”Regret faptele comise, dar m-amk schimbat. Mor de dorul familiei mele”, au fost ideile principale ale expunerii lui Cristi Borcea.

Este pentru a doua oară când Cristian Borcea cere eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere după şase luni.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
57511005 403 jpg
premiul nobel foto epa efe
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj