Cristi Borcea, luat la întrebări de Denise Rifai: “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de Milan și de gemenele Indira Maria și Rania Maria
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de Milan și de gemenele Indira Maria și Rania Maria

Cristian Borcea este următoarea persoană publică care va răspunde întrebărilor directe adresate de către jurnalista Denise Rifai în cadrul emisiunii de pe Kanal D, "40 de întrebări cu Denise Rifai". Marți, 19 ianuarie, fostul acționar al clublului Dinamovist va oferi răspunsuri privind viața sa personală tumultosă, dar și averea impresionantă pe care o deține.

În vârstă de 50 de ani, acesta a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța. Reîntos în sânul familiei, după o condamnare cu executare, afaceristul pare mai fericit ca oricând alături de Valentina Pelinel și copiii pe care îi are împreună cu fostul fotomodel. 

Cristi Borcea va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute, din viața celebrului afacerist român, care au ținut, mult timp, primele pagini ale ziarelor. 

Crisi Borcea și Valentina Pelinel sunt părinții a trei copii
Crisi Borcea și Valentina Pelinel sunt părinții a trei copii

“Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”, acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări  la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de marți, 19 ianuarie, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei


    Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de Milan și de gemenele Indira Maria și Rania MariaSursă foto: Arhivă personală
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de Milan și de gemenele Indira Maria și Rania MariaSursă foto: Arhivă personală

Are 9 copii cu patru femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Alături de cea cu care s-a căsătorit în 2018, Valentina Pelinel, are trei copii. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre