Cristi Boureanu, ai cheltuit degeaba mii de euro pe meditaţiile iubitei!

image
Răsfăţată de Cristi Boureanu, Laura a fost nelipsită de pe Litoral

Unele vedete au deschis şampania, altele au vărsat lacrimi amare de necaz, marți, după afişarea notelor la Bacalaureat. În ultimul caz se regăseşte şi Laura Dincă, iubita lui Cristi Boureanu, care a obţinut doar media 6.

Română - 5,15, Istorie -5,30, Geografie- 7,55- acestea sunt rezultatele afişate pe bacalaureat.edu.ro şi care i-au dat ameţeli la propriu Laurei Dincă, iubita lui Cristi Boureanu. Elevă a Liceului Teoretic Internaţional de Informatică, din Bucureşti, tânăra a obţinut o medie de 6 şi a fost extrem de nemulţumită şi de uimită când a văzut că la materia la care se aştepta la o notă mare, din contră, a obţinut cel mai mic rezultat. ”După baremele de corectare, eram sigură că la Geografie o să iau nota 9, iar la Istorie nicidecum nota 5,30. La Română chiar nu am ce să comentez, având în vedere că am ales aproape toată clasa să scriem despre romanul interbelic realist şi obiectiv ”Ion”, dar care nu era şi roman psihologic, aşa cum se menţionase în foaia de examen. Trebuia să alegem «Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război» sau «Patul lui Procust»”, a declarat Laura Dincă pentru Click! Iniţial, tânăra a vrut să facă contestaţie, dar s-a răzgândit după ce a fost avertizată că s-ar putea trezi cu o notă mult mai mică.

Se înţelege supărarea Laurei, dar mai ales a iubitului ei, Cristi Boureanu, care a investit bani frumoşi în meditaţiile ei. Lunar, Boureanu şi părinţii Laurei au cheltuit aproximativ 500 de euro pentru pregătirea acesteia. Nici alte vedete n-au motive de bucurie. Lino Golden sau fiul “adoptiv” al lui Alex Velea, pe numele său adevărat Cârstea Radu Ştefan, a obţinut doar 6,61 la examenul de Bacalaureat. Solistul a luat 5,40 la Română, 7,30 la Istorie şi 7,15 la Geografie. Şi cum Lino se gândeşte serios să-i calce pe urme tatălui “vitreg”, vrea să studieze producţie muzicală. 

Deşi ar fi vrut să ia o medie mai mare, „Vocea de la Disney”, aşa cum e cunoscută Andra Gogan, a terminat Colegiul Naţional Iulia Haşdeu cu media la Bacalaureat 7,96. Între două emisiuni pe care le filmează la mare, Andra se gândeşte şi la viitor. „Aş vrea să urmez o facultate care să mă pregătească pentru o viitoare carieră de actriţă, dar aş vrea să dau şi la Marketing la ASE”, a spus ea pentru Click!

Ei au luat Bac-ul cu note mari!

image

Sasha Pavel, fiul cel mic al lui Marcel Pavel, a terminat Liceul de Muzică George Enescu și a promovat Bac-ul cu 8,13. Deși se aștepta să obțină o notă mai mare, fiul artistului nu era ieri sigur că va depune contestație. Media obținută îl ajută pe Sasha să se înscrie la o facultate de management din Anglia. La română a luat 8,7, la Istorie 7,3, iar la Geografie 8,4. ”Sasha vrea să urmeze o facultate de management muzical din Anglia. Se aștepta la note mai mari, dar important este că a luat 8, nota de care avea nevoie pentru facultate”, ne-a spus Marcel Pavel.

image

Victoraș, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu, a absolvit Liceul Jean Monnet și a promovat Bac-ul cu note mari. A obținut 9 la română, 9,85 la matematică și 8,75 la informatică, o medie finală de 9,2, care-i va permite să se înscrie la absolut orice facultate își dorește. Victor Socaciu jr. vrea să dea la ASE, la Managementul afacerilor, în limba engleză.

image

Ivona Mihăescu, fata lui Mugur Mihăescu a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr și a obținut nota finală la Bac, 9,95. Nu a fost o surpriză pentru ”Garcea”, întrucât Ivona a învățat de mică foarte bine. ”Surpriza a fost nota de la matematică. Am crezut că nu văd bine. Ea a reușit prin puterile ei. Se pregătește să meargă la mare și la ”Untold”, iar în august va începe facultatea în Anglia”, ne-a spus Mugur Mihăescu. Ivona a luat 10 la Română, 10 la Biologie și 9,85 la Matematică. (Tatiana Solomon)

66,7% din cei care au dat Bac-ul au luat note de trecere

image
Raluca a vărsat câteva lacrimi din cauza notei de la română

Chiote, zâmbete, telefoane zornăind şi ici-colo câte o lacrimă în colţul gurii. Pentru Antonia Carina Milovanovici, ziua de ieri a fost una dintre cele mai fericite. Tânăra a împlinit 19 ani şi cel mai frumos cadou a fost chiar nota de la Bacalaureat. „Sunt atât de fericită! Mama a plâns de bucurie după ce i-am spus rezultatul. Am luat 9,28 la examen, iar acum mă pregătesc de Facultate. O să dau la Academia de Studii Economice (ASE), la Management. Termin cu înscrierea şi apoi vreau să mă distrez toată vara la mare”, ne-a spus fata care a absolvit Liceul C.A. Rosetti, din Sectorul 2. La fel de fericit a fost şi Radu Pătru (18 ani), colegul Antoniei. Băiatul care este sportiv a luat examenul maturităţii cu 8,81. „O să-mi depun dosarul la ASE, la Facultatea de Marketing şi apoi plec la mare în cantonament. Îmbin distracţia cu munca”, a conchis tânărul, care face atletism de performanţă. Raluca Radu şi-a stăpânit cu greu lacrimile când şi-a văzut numele pe liste. „Meritam o notă mult mai mare la română. Am învăţat foarte mult pentru examenul ăsta. Vreau să depun contestaţie!”, a spus tânăra, care a luat 7,70 la proba de Limbă şi Literatură Română. 

image
Radu şi Antonia au trecut cu brio de examenul maturităţii

Rata de promovare înregistrată de absolvenţii care au susţinut probele în prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2016 este de 66,7 % (cu 0,3 mai mare decât rata de promovare din aceeaşi sesiune a anului trecut), potrivit datelor MENCS. Astfel, au promovat 86.262 (66,7%) de candidaţi dintr-un total de 129.390 de candidaţi prezenţi. Rata de promovare în Capitală este de 68,5. (Alina Răducanu)

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
Barajul Mihăileni  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
jennifer lopez jpg
Gwyneth Palthrow a realizat o ședință foto provocatoare jpg
gabriela cristea
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu