Cristi Boureanu dă 500 € lunar pe meditaţiile iubitei


    Laura Dincă și Cristi  Boureanu iau în calcul  să plece din România
Laura Dincă și Cristi Boureanu iau în calcul să plece din România

Săptămâna aceasta a fost una cu emoţii pentru iubita lui Cristi Boureanu. Tânăra de 19 ani a avut de susţinut simularea examenului de Bacalaureat, aşa că a lăsat deoparte distracţia şi ieşirile în club şi s-a pus serios cu burta pe carte.

Iubita lui Cristi Boureanu (43 de ani) e în ultimul an de liceu şi învaţă pe brânci ca să obţină o notă mare la Bacalaureat. Anul trecut, sătulă să facă săptămânal naveta Constanţa-Bucureşti de dragul fostului politician, tânăra de 19 ani  a decis să se transfere la un liceu din Capitală. Fosta concurentă de la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune-concurs difuzată la Kanal D, s-a bucurat de indulgenţa profesorilor de la liceul din Constanţa, care i-au făcut rapid transferul la o clasă cu profil Matematică-Informatică. Pentru simulare, Laura a dat examen la două materii, română şi istorie, urmând ca vineri să susţină proba la geografie.

”M-am pregătit pentru simularea aceasta, a fost şi uşor, şi greu, şi cred că m-am descurcat. Oricum, important este examenul final, iar acolo mă voi pregăti cel mai mult. Fac meditaţii de două ori pe zi, câte două ore pentru fiecare materie”, ne-a spus fotomodelul lui Boureanu.

Lunar, Boureanu şi părinţii Laurei cheltuie aproximativ 500 de euro pentru meditaţiile acesteia, însă nu contează suma când ţelurile sunt mari. “Mă gândesc la o facultate în turism sau în design. Am luat în calcul să ne mutăm din ţară, la Milano sau la New York, depinde de ce voi alege, iar Cristi mă susţine. Este alături de mine şi mă încurajează tot timpul. Există şi a doua variantă, să mă înscriu şi să merg doar la examene, dar asta ar însemna să fac naveta. Vom vedea la vară ce voi face”, a declarat Laura Dincă pentru Click!

Joi, ultima probă la simularea Bacalaureatului

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a au susţinut, miercuri (9 martie), proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) din cadrul simulării Bacalaureatului. Joi, numai elevii de a XII-a susțin proba la alegere a profilului şi specializării, care se poate susține la una din cele 10 materii: Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Sociologie, Psihologie, Economie, Logică și Filosofie.

Luni, elevii au susținut proba scrisă la Limba şi literatura română, iar, marți, proba la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi comunicate la 18 martie.

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg