Cristi Boureanu dă 500 € lunar pe meditaţiile iubitei


    Laura Dincă și Cristi  Boureanu iau în calcul  să plece din România
Laura Dincă și Cristi Boureanu iau în calcul să plece din România

Săptămâna aceasta a fost una cu emoţii pentru iubita lui Cristi Boureanu. Tânăra de 19 ani a avut de susţinut simularea examenului de Bacalaureat, aşa că a lăsat deoparte distracţia şi ieşirile în club şi s-a pus serios cu burta pe carte.

Iubita lui Cristi Boureanu (43 de ani) e în ultimul an de liceu şi învaţă pe brânci ca să obţină o notă mare la Bacalaureat. Anul trecut, sătulă să facă săptămânal naveta Constanţa-Bucureşti de dragul fostului politician, tânăra de 19 ani  a decis să se transfere la un liceu din Capitală. Fosta concurentă de la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune-concurs difuzată la Kanal D, s-a bucurat de indulgenţa profesorilor de la liceul din Constanţa, care i-au făcut rapid transferul la o clasă cu profil Matematică-Informatică. Pentru simulare, Laura a dat examen la două materii, română şi istorie, urmând ca vineri să susţină proba la geografie.

”M-am pregătit pentru simularea aceasta, a fost şi uşor, şi greu, şi cred că m-am descurcat. Oricum, important este examenul final, iar acolo mă voi pregăti cel mai mult. Fac meditaţii de două ori pe zi, câte două ore pentru fiecare materie”, ne-a spus fotomodelul lui Boureanu.

Lunar, Boureanu şi părinţii Laurei cheltuie aproximativ 500 de euro pentru meditaţiile acesteia, însă nu contează suma când ţelurile sunt mari. “Mă gândesc la o facultate în turism sau în design. Am luat în calcul să ne mutăm din ţară, la Milano sau la New York, depinde de ce voi alege, iar Cristi mă susţine. Este alături de mine şi mă încurajează tot timpul. Există şi a doua variantă, să mă înscriu şi să merg doar la examene, dar asta ar însemna să fac naveta. Vom vedea la vară ce voi face”, a declarat Laura Dincă pentru Click!

Joi, ultima probă la simularea Bacalaureatului

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a au susţinut, miercuri (9 martie), proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) din cadrul simulării Bacalaureatului. Joi, numai elevii de a XII-a susțin proba la alegere a profilului şi specializării, care se poate susține la una din cele 10 materii: Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Sociologie, Psihologie, Economie, Logică și Filosofie.

Luni, elevii au susținut proba scrisă la Limba şi literatura română, iar, marți, proba la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi comunicate la 18 martie.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg