Cristi Brancu, atac dur la adresa Antoniei: ┬źMama imperfect─â┬╗

simeon stalpnicul png
Cristi Brancu a ÔÇ×atacat-oÔÇŁ pe Antonia prin intermediul unul filmule╚Ť publicat pe YouTube Foto: Dorin Constanda

Cristi Brancu a comentat cu ochi critici una dintre cele mai mediatizate rela╚Ťii ale momentului. Prezentatorul ╚Öi-a expus punctul de vedere ├«n leg─âtur─â cu Antonia ╚Öi Alex Velea, dezv─âluind c├óteva detalii necunoscute de publicul larg. Acesta a vizat una dintre declara╚Ťiile Antoniei, ├«n care c├ónt─ârea╚Ťa povestea cu ochii ├«n lacrimi faptul c─â ├«i lipse╚Öte foarte mult feti╚Ťa ei, Maya, pe care o are din c─âsnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

Prezentatorul TV a ╚Ťinut s─â explice circumstan╚Ťele ├«n care Antonia ╚Öi Alex Velea s-au ├«nt├ólnit, chiar dac─â cei doi erau, la acel moment, c─âs─âtori╚Ťi cu alte persoane. Cristi Brancu a luat-o la bani m─ârun╚Ťi pe Antonia din aceast─â privin╚Ť─â ╚Öi a comentat cu privire la rolul ei de mam─â, ├«ntr-un filmule╚Ť publicat pe platforma YouTube, al c─ârui titlu o cataloga pe c├ónt─ârea╚Ť─â ca fiind ÔÇ×iubita perfect─â, mama imperfect─âÔÇŁ.  Acesta a povestit, ├«n video-ul respectiv, despre faptul c─â Antonia nu ales s─â se despart─â de Vincenzo Castellano ÔÇ×├«n cel mai simplu modÔÇŁ, ╚Öi tocmai de aceea se confrunt─â acum cu probleme birocratice, doarece ÔÇ×trbuie s─â pl─âteasc─â pentru lucrurile pe care le-a f─âcut, ├«n fa╚Ťa unei familii napoletaneÔÇŁ.

ÔÇ×Se ├«nt├ómpl─â ca Antonia s─â-l aduc─â pe Alex Velea chiar ├«n casa din complexul reziden╚Ťial, care era pe numele lui Castellano, al lui Vicenzo, ╚Öi Antonia merge cu Alex Velea acolo ╚Öi ei v─âd imagini cu aceste lucruri. Se ├«nt├ómpl─â s─â ├«i vad─â tot mai mult ├«mpreun─â, Alex Velea, sim╚Ťind c─â lucrurile astea nu pot s─â mearg─â foarte departe, alege s─â fac─â ceea ce trebuie ╚Öi, ├«n acel moment, Alex Velea divor╚Ťeaz─â de Ana, a╚Ötept├ónd ca Antonia s─â fac─â acela╚Öi lucru cu Vincenzo. (..) Antonia nu a ales calea cea mai simpl─â de divor╚Ťa de o familie cu influen╚Ť─â ├«n Italia, cu influen╚Ť─â ├«n Rom├ónia. Are importan╚Ť─â influen╚Ťa asta? Uite c─â are!ÔÇŁ, a sus╚Ťinut Brancu. 

ÔÇ×Antonia pl├ónge acum g├óndindu-se la copil! E adev─ârat ├«ns─â, tehnic vorbind, chiar ╚Öi-n momentul ├«n care nu devenise mam─â, chiar ╚Öi ulterior, vizitele ei la Maya, fata ei din Italia, nu au fost foarte dese. Poate c─â, ╚Öi cu siguran╚Ť─â, are un program foarte, foarte ├«nc─ârcat ÔÇô este absolut firesc, este o artist─â cunoscut─â, iat─â c─â mai face ╚Öi televiziune, se ocup─â de online, de reclame, are ╚Öi doi copii. F─âr─â niciun fel de ├«ndoial─â vorbe╚Öte oric├ónd se poate, familia Castellano nu i-a ├«ngr─âdit niciodat─â dreptul de a vedea copilul ╚Öi, mai mult, un lucru care spune, zis eu destul de multe: Alex Velea a cunoscut-o pe Maya(..)E foarte clar c─â Antonia l-a l─âsat pe Vincenzo pentru Alex Velea! ÔÇŁ, a mai ad─âugat prezentatorul.  

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg