Cristi Brancu, atac dur la adresa Antoniei: ┬źMama imperfect─â┬╗

28 iulie 2018
simeon stalpnicul png
Cristi Brancu a ÔÇ×atacat-oÔÇŁ pe Antonia prin intermediul unul filmule╚Ť publicat pe YouTube Foto: Dorin Constanda

Cristi Brancu a comentat cu ochi critici una dintre cele mai mediatizate rela╚Ťii ale momentului. Prezentatorul ╚Öi-a expus punctul de vedere ├«n leg─âtur─â cu Antonia ╚Öi Alex Velea, dezv─âluind c├óteva detalii necunoscute de publicul larg. Acesta a vizat una dintre declara╚Ťiile Antoniei, ├«n care c├ónt─ârea╚Ťa povestea cu ochii ├«n lacrimi faptul c─â ├«i lipse╚Öte foarte mult feti╚Ťa ei, Maya, pe care o are din c─âsnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

Prezentatorul TV a ╚Ťinut s─â explice circumstan╚Ťele ├«n care Antonia ╚Öi Alex Velea s-au ├«nt├ólnit, chiar dac─â cei doi erau, la acel moment, c─âs─âtori╚Ťi cu alte persoane. Cristi Brancu a luat-o la bani m─ârun╚Ťi pe Antonia din aceast─â privin╚Ť─â ╚Öi a comentat cu privire la rolul ei de mam─â, ├«ntr-un filmule╚Ť publicat pe platforma YouTube, al c─ârui titlu o cataloga pe c├ónt─ârea╚Ť─â ca fiind ÔÇ×iubita perfect─â, mama imperfect─âÔÇŁ.  Acesta a povestit, ├«n video-ul respectiv, despre faptul c─â Antonia nu ales s─â se despart─â de Vincenzo Castellano ÔÇ×├«n cel mai simplu modÔÇŁ, ╚Öi tocmai de aceea se confrunt─â acum cu probleme birocratice, doarece ÔÇ×trbuie s─â pl─âteasc─â pentru lucrurile pe care le-a f─âcut, ├«n fa╚Ťa unei familii napoletaneÔÇŁ.

ÔÇ×Se ├«nt├ómpl─â ca Antonia s─â-l aduc─â pe Alex Velea chiar ├«n casa din complexul reziden╚Ťial, care era pe numele lui Castellano, al lui Vicenzo, ╚Öi Antonia merge cu Alex Velea acolo ╚Öi ei v─âd imagini cu aceste lucruri. Se ├«nt├ómpl─â s─â ├«i vad─â tot mai mult ├«mpreun─â, Alex Velea, sim╚Ťind c─â lucrurile astea nu pot s─â mearg─â foarte departe, alege s─â fac─â ceea ce trebuie ╚Öi, ├«n acel moment, Alex Velea divor╚Ťeaz─â de Ana, a╚Ötept├ónd ca Antonia s─â fac─â acela╚Öi lucru cu Vincenzo. (..) Antonia nu a ales calea cea mai simpl─â de divor╚Ťa de o familie cu influen╚Ť─â ├«n Italia, cu influen╚Ť─â ├«n Rom├ónia. Are importan╚Ť─â influen╚Ťa asta? Uite c─â are!ÔÇŁ, a sus╚Ťinut Brancu. 

ÔÇ×Antonia pl├ónge acum g├óndindu-se la copil! E adev─ârat ├«ns─â, tehnic vorbind, chiar ╚Öi-n momentul ├«n care nu devenise mam─â, chiar ╚Öi ulterior, vizitele ei la Maya, fata ei din Italia, nu au fost foarte dese. Poate c─â, ╚Öi cu siguran╚Ť─â, are un program foarte, foarte ├«nc─ârcat ÔÇô este absolut firesc, este o artist─â cunoscut─â, iat─â c─â mai face ╚Öi televiziune, se ocup─â de online, de reclame, are ╚Öi doi copii. F─âr─â niciun fel de ├«ndoial─â vorbe╚Öte oric├ónd se poate, familia Castellano nu i-a ├«ngr─âdit niciodat─â dreptul de a vedea copilul ╚Öi, mai mult, un lucru care spune, zis eu destul de multe: Alex Velea a cunoscut-o pe Maya(..)E foarte clar c─â Antonia l-a l─âsat pe Vincenzo pentru Alex Velea! ÔÇŁ, a mai ad─âugat prezentatorul.  

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna