Cristi Brancu revine în televiziune. Unde îl puteți vedea


    Cristi Brancu
Cristi Brancu

Cristi Brancu (47 de ani) revine pe micul ecran după o absență de aproape un an. Fostul prezentator de la Antena Stars a bătut palma de curând cu Prima TV. Jurnalistul va reveni pe sticlă cu un show de divertisment, în care va readuce în atenție vedete din toate domeniile.

Cristi Brancu va reveni la meseria care i-a adus notorietatea, aceea de realizator și prezentator TV. Fosta vedetă de la Antena Stars a bătut palma cu Prima TV. ”Cristian Brancu va realiza un show tv, în care va readuce în prim-plan personalități din toate domeniile. De săptămâna viitoare, el va păși în platoul televiziunii Prima TV”, anunță Playtech.ro.

În vară, Cristi Brancu s-a despărțit de Antena Stars

S-a lansat cu ani în urmă la tv, încă de pe vremea când conducea revista ”VIP”, cu o rubrică la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Duminica în familie”. Timp de 14 ani a prezentat mai întâi singur, o emisiune de seară la Antena Stars, apoi o perioadă alături de soția lui, Oana Turcu, împreună cu care are un fiu, Tudor, de 11 ani. A mai prezentat emisiunea "Agenția VIP" (Antena Stars) alături de Adriana Bahmuțeanu, actrița Bianca Sârbu sau Majda Aboulumosha. Anul trecut, pandemia a adus schimbări și în cariera lui Cristi Brancu. A a decis să plece de la Antena Stars, din cauza bugetului diminuat. Din vară, jurnalistul a realizat emisiuni doar pe canalul său de Youtube.

Citește și:

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea "Agenția VIP": «Criza a schimbat multe în televiziune»

INTERVIU Cristi Brancu a bătut palma cu Teo Trandafir: "Este o surpriză a acestui an". Din ce face bani acum fostul "Agent VIP"

FotoJet jpg
cub vica blochina png
Michael Klein, Facebook jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
anca turcasiu si loredana groza jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png