Cristi Chivu a fost tuns acasă, de soție, iar Andreea Marin s-a vopsit singură, în baie. Imagini haioase

7 aprilie 2020
image
Adelina Pestriţu: “A ieşit bine, pentru prima oară!”

Pandemia de coronavirus a pus lacătul şi pe saloanele de înfrumuseţare, astfel că vedetele s-au văzut nevoite să se adapteze din mers. Cele mai apreciate fotografii au fost cele în care fostul mare fotbalist, Cristi Chivu, se lasă tuns de Adelina. De plictiseală, unii şi-au colorat podoaba capilară în toate culorile curcubeului.

Vedetele nu suferă că nu mai ajung la coafor, pentru a-şi vopsi părul, ba chiar au făcut economii serioase.

image
Andreea Marin: “Aveam emoţii să nu fac vreo boacănă!”

Înarmată cu pensulă, vopsea  de păr şi balsam, Andreea Marin (45 de ani) a demonstrat că se poate derscurca şi singură, cu rezultate lăudabile: “Am făcut-o şi pe asta: pentru prima dată am vopsit părul acasă, şi a ieşit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, aşa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu şuviţe uşor mai deschise decât nuanţa de bază. Aveam emoţii să nu fac o boacănă, dar iată că a fost mai uşor decât mă aşteptam!”, a menţionat vedeta, pe conturile sociale.

Şi Adelina Pestriţu (33 de ani) s-a descurcat fără ajutor, ea fiind nevoită să arate şi acum impecabil pentru reclamele la diverse produse cosmetice, pe care le face de acasă, din izolare.

image
Cristi Chivu, către Adelina: “Vai, ce este asta?”

Însă Cristi Chivu (39 de ani) a făcut iureş cu pozele din baie, în care superba lui soţie, Adelina, se străduieşte să-l tundă şi să îi aranjeze freza, căci şi în Italia, unde locuiesc, frizeriile sunt închise. În direct a făcut acest lucru şi celebrul fotbalist Ronaldo (35 de ani), dar şi îndrăgitul solist Maluma (26 de ani), care s-a tuns de tot, postările lor făcând deliciul internauţilor din întreaga lume.

image
Alexandra Stan şi-a colorat părul

Nonconformista solistă Alexandra Stan (30 de ani) are părul mov, culoare care o prinde de minune. Ea şi-a postat pe Instagram şi un filmuleţ în care dansează provocator, doar într-un tricou, însă, în urma comentariilor obraznice ale fanilor îndrăzneţi, diva a fost nevoită să  menţioneze: “Bikinii mei sunt roz, dar nu-i vezi, nu sunt dezbrăcată”.

image
Doru Todorut pare Moş Gerilă

image
Radu Vlăduţ s-a făcut roşcat

Iată însă că lista cu vedetele care s-au aranjat singure este cu mult mai lungă, figurând şi Doru Todoruţ (43 de ani), solistul de la Deepcentral, care acum are părul alb, ca Moş Gerilă. O altă surpriză este  şi Radu Vlăduţ, pe care la “Asia Express”  (Antena 1) l-aţi văzut blond, iar în prezent este roşcat. “Dacă tot nu pot să-l tund, măcar să-l fac să cadă” a scris el, cu umor, pe reţelele sociale.

image
Randi e verde ca piesa lui

Solistul Randi (36 de ani)  a menţionat că nu s-a vopsit verde, dar că l-ar prinde bine, fiind doar un montaj amuzant, el postând în acelaşi timp şi videoclipul piesei sale, “Ochii ăia verzi”, care i-a adus peste 78 milioane de vizualizări, pe Internet.

Unul s-a descurcat singur, altul a bătut la uşa colegului

image
Robert Dobre e bun de frizer

Simpaticul actor Robert Dobre (23 de ani) din serialul "Profu" de la Pro TV, s-a tuns singurel, în faţa oglinzii, însă vestitul om de radio Răzvan Popescu, de la Radio ZU, a fost ajutat, la greu, de nimeni altul decât Flick. Cei doi şi-au postat pe conturile sociale fotografia din baie, dar şi un mesaj amuzant: “Tunsoare pe vreme de izolare. Mă tunde Flick la el in baie!”.

image
Răzvan Popescu, mulţumit de serviciile lui Flick

Fanii le-au adăugat mesaje pe măsură: “Flick, nu e frumos deloc/ Să-l tunzi pe Popescu-n baie/ Nu ai mască, nici mănuşi/ Asta este chiar de oaie!”. Răzvan, care a slăbit peste 50 de kilograme, se străduieşte să nu renunţe la programul de exerciţii fizice nici pe perioada izolării în casă: “Alerg prin sufragerie, urc pe scări, dar voi ieşi şi în curtea complexului, când nu e nimeni, pentru  puţină mişcare”, ne-a spus el.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png