Cristi Minculescu îşi înşală nevasta care i-a salvat viaţa? Click! l-a surprins pe solistul de la Iris intrând noaptea în casa impresarei FOTO EXCLUSIV

Raluca Mihail
Raluca Mihail

Ce amară ironie! În martie 2009, Rodica Minculescu îi dădea soţului o bucată din ficatul ei, salvându-i astfel viaţa, iar acum acesta este surprins, la ceas de seară, în compania unei alte femei. Click! a aflat dedesubturile unei poveşti care va zgudui lumea muzicală autohtonă.

Vineri, 12 iunie, Cristi Minculescu (56 de ani) a avut concert în Berăria H, acesta fiind primul spectacol în Capitală de când solistul s-a întors la Iris, în aprilie 2015. Toate bune şi frumoase, numai că bomba a explodat abia după show, atunci când cortina s-a tras, iar artiştii devin oameni simpli, cu defecte şi secrete.

Târziu, în noapte, la ora 01.39, în parcarea berăriei îşi face apariţia o doamnă zveltă, cu părul creţ, care merge grăbită spre autoturismul personal, marca Chevrolet.

Solistul părea stresat, de teamă să nu fie observat cu altă femeie

A scos maşina din parcare, a mutat-o spre ieşirea secundară a berăriei, fix în faţa uşii, apoi a scris mesaje pe telefonul mobil şi a aşteptat cuminte. După aproximativ 4 minute, la ora 01.43, surpriză, din local iese grăbit însuşi Cristi Minculescu şi urcă în maşină, în dreapta şoferiţei. Au demarat în trombă şi nu s-au mai oprit decât într-un complex rezidenţial din Pipera, de unde se pare că solistul n-a mai ieşit până a doua zi, când a trebuit să plece la concertul pe care-l avea programat în Mamaia, la „Seawolves Bike Fest”.

Sunt împreună de 38 de ani

Atunci când cei doi au coborât din maşină, doamna părea calmă, stăpână pe situaţie şi obişnuită cu un astfel de moment, în schimb Minculescu era precaut, destul de precipitat, cu ochii în patru, semn că nu ar dori să fie văzut într-o astfel de ipostază. Cine este însă femeia misterioasă cu care Minculescu, bărbat însurat, a devenit atât de intim? Colegii lui din muzică au recunoscut-o imediat pe doamna blondă, trecută puţin de 40 de ani: este vorba despre Raluca Mihail, manager în cadrul Fundaţiei Culturale Phoenix, care s-a ocupat ani buni de promovarea şi impresarierea trupei Iris.

„Ea lucrează la Fundaţia Culturală Phoenix, care se ocupă de Cristi, nu cunosc alte detalii, iar treburile personale nu ne interesează pe noi”, ne-a spus Rareş Totu, chitarist la Cristi Minculescu Band. Artistul nu a putut fi contactat, iar soţia acestuia, Rodica Minculescu, ne-a declarat: „Nu cred nimic. Sunt prostii, nu m-am despărţit de Cristi. Doamna Raluca Mihail este manager la Fundaţia Phoenix”. 

Ea este blonda cu care a fost surprins

Leo Iorga
Leo Iorga

2009. A suferit un transplant de ficat

Diagnosticat cu o boală hepatorenală ereditară, în martie 2009, Cristi Minculescu a fost supus unei operaţii de transplant hepatic, soţia lui fiind cea care i-a donat o parte din ficat. Ficatul bolnav al lui Cristi cântărea 20 kg. După intervenţie, recuperarea în Spitalul Universitar „Regensburg” din Germania a durat două luni. Costul operaţiei s-a ridicat la 47.000 € şi a fost suportat de Ministerul Sănătaţii, restul cheltuielilor fiind acoperite de familie. În 2010, solistul a fost iar operat. În toată această perioadă, soţia, dar şi cei doi gemeni, Mădălina şi Bogdan, copiii vitregi, i-au fost alături.

2014. Şi Leo Iorga se iubeşte cu impresara


    Leo Iorga
Leo Iorga

Şi Leo Iorga (50 de ani) se iubeşte cu Florenţa Marin (41 ani), impresara trupei Pact, în care cântă acum artistul. Relaţia lor durează de mai bine de 2 ani. Cu toate că Leo nu a divorţat de soţia lui, Paula, acesta se afişează liniştit în public cu amanta. Anul trecut, în luna mai, cântăreţul a suferit o operaţie pe creier pentru extirparea unei tumori. Atunci, lui Leo i-au fost alături  atât soţia, cât şi amanta Florenţa Marin.

Click! spune

Cristi si Rodica Minculescu formează un cuplu din 1977 şi au trecut, în acest timp, prin multe momente de cumpănă. Unul dintre acestea a avut loc în anul 2009, atunci când artistul s-a îmbolnăvit grav şi a avut nevoie de un transplant de ficat. În 2009, Minculescu a înfiat gemenii soţiei sale, Mădălina şi Bogdan (37 de ani), pe care îi iubeşte ca pe ochii din cap. 

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul