Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Mantea. De ce nu a vrut să-și recunoască fiul? “M-am gândit că nu e copilul meu”

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au despărțit acum 6 ani
Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au despărțit acum 6 ani

La șase ani de la despărțirea de Andreea Mantea (34 de ani), Cristi Mitrea a rupt tăcerea și a dezvăluit, în premieră, de ce a refuzat să recunoască copilul pe care îl are cu celebra prezentatarea de la Kanal D. Invitat în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, luptătorul a făcut dezvăluiri despre relația cu vedeta tv, care s-a îmbunătăți vizibil în ultimii trei ani.

Cei doi au decis să lase la o parte certurile și scandalurie dintre ei și să facă, în sfârșit, pace de dragul fiului lor, David (6 ani).

„Nu m-a întrebat nimeni dacă vreau sa mă duc să semnez”

Andreea Mantea l-a cunoscut pe luptătorul MMA Cristi Mitrea la emisiunea „Burlăcița”, în 2014. Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi timp de șase luni, după care luptătorul MMA s-a despărțit de prezentatoarea de la Kanal D, din cauza certurilor mult prea dese și a faptului că nu se mai înțelegeau. Surpriza mare a venit însă atunci când Mantea și-a anunțat fostul iubit, printr-un sms, că a rămas însărcinată.

„Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta. Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreuna 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost impreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a povestit Cristi Mitrea, la podcastul găzduit de Cătălin Măruță.

Cristi Mitrea a explicat, pentru prima dată, de ce nu a recunoscut în acte că David este fiul lui, gest pe care l-a regretat ulterior. „Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Dar noi aveam o comunicare întreruptă atunci și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă duc să semnez. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui. Dar nu ești mamă sau tată din pix”, a mai spus Mitrea, cu un regret în glas.

Cristi Mitrea: "David îmi zice tată!”

Andreea Mantea s-a despărțit de fostul ei iubit, Cristi Mitrea, când se afla în luna a patra de sarcină. Andreea nu a fost dispusă să-i ofere niciodată lui Cristi Mitrea drepturi asupra copilului pe care îl au împreună. După ce David, copilul lor, a înaintat în vârstă, cei doi au revenit însă la sentimente mai bune. Au început să comunice din nou, stabilind chiar și un program de vizitare, așa că luptătorul își poate vedea acum copilul și petrece timpul cu el. În prezent, David primește de la tatăl său și o pensie alimentară în valoare de 200 de euro. ”L-am vazut prima dată la trei ani. Am avut mustrări de conștiință și m-am dus să-l văd. Am avut cu Andreea niște negocieri în încercarea de a crește împreună copilul și am început să dezvolt aceasta relație cu David. Îmi zice tata! Mi-a zis din nimic așa, o perioadă nu l-am prezentat părinților mei”, a adăugat luptătorul.

“Am cerut-o de soție pe Andreea Mantea!”

Luptătorul MMA nu s-a ferit să recunoască faptul că, la un moment dat, a avut gânduri de căsătorie cu Andreea Mantea, și chiar a cerut-o de nevastă, însă aceasta l-a refuzat. “Mi-a trecut prin cap să mă căsătoresc cu ea. Nu a zis nu, dar nu era nici un da! Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fake 70 la sută, nu era adevărat. Ce s-a întâmplat după, a fost real. Dar când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu raspundeam la telefon, apoi ea. Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”, a mărturisit Mitrea.


    Cristi Mitrea și Andreea Mantea, alături de fiul lor, Davidfoto: arhivă personală
Cristi Mitrea și Andreea Mantea, alături de fiul lor, Davidfoto: arhivă personală

Andreea Mantea: „Copilul e pe numele meu și asta nu se va schimba niciodată”

Andreea Mantea și luptătorul Cristi Mitrea (39 de ani) s-au cunoscut în 2014, la emisiunea „Burlăcița”. Între cei doi a fost o dragoste cu năbădai. Din spusele prezentatoarei de la Kanal D, certurile au început de când ea era în luna a șasea de sarcină. „Noi doi nu am avut timp să ne atașăm atât de tare încât să zic că mi-a lipsit. Au fost momente foarte grele între noi. Neînțelegeri, certuri, certuri, certuri. Ca în orice familie, doar că la noi erau cam dese. Eu, femeie însărcinată, nu puteam să stau numai în certuri. Am spus că ne vedem după ce se naște copilul, ceea ce nu s-a întâmplat. Nu îl condamn. Un copil nu are de ce să asiste la certuri, la plânsete. El simte tot. Nu am vorbit deloc cu Cristi din luna a șasea de sarcină, nici la telefon. Relația noastră era destul de tensionaă, aveam neînțelegeri urâte. Am ales să fiu fericită, să zâmbesc, nu să plâng. Nu ai cum, ca mamă, să stai să te cerți, să plângi. El poate să vină să vadă copilul, nu am nimic impotrivă. Copilul e pe numele meu și asta nu se va schimba niciodată. Îl cheamă David Andrei Mantea. Nu e un capăt de țară”, declara Andreea Mantea, în urmă cu câțiva ani, pentru Wowbiz.ro.

Citește și:

De ce s-a despărţit Andreea Mantea de tatăl copilului: «Am făcut tot»

Andreea Mantea l-a "iertat" pe Cristi Mitrea de dragul copilului lor. Ce a declarat vedeta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net