Cristian Boureanu, plasat în arest la domiciliu

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu
Cristian Boureanu

Cristian Boureanu are de pătimit de pe urma scandalului din Capitală, cu Poliția, în care și-a și împărțit câteva lovituri cu un polițist. Rămas cu răni pe față și cu dinți lipsă, fostul deputat s-a ales cu probleme reale cu legea.

În luna iunie, Boureanu a fost în centrul unui scandal monstru, iar asta i-a adus arest preventiv timp de 30 de zile. Procurorii au cerut prelungirea mandatului cu încă o lună, dar magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au respins luni, 3 iulie, cererea. Fostul politician este acuzat de ultraj, după ce a agresat un polițist de la Rutieră.

Instanța a dispus ca Boureanu să fie plasat în arest la domiciliu. Decizia nu este însă definitivă, anunță Agrepres. Printre intedicții se numără imposibilitatea de a părăsi domiciliul fără permisiunea organelor judiciare. De asemenea, nu poate lua legătura cu persoanele vătămate, cu familiile acestora sau cu martorii.

Mandatul de arestare preventivă emis anterior pe numele lui Cristian Boureanu expiră pe 10 iulie, după evenimentul ce s-a petrecut în 9 iunie.

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net