Cristian Boureanu, săltat de poliție după ce și-ar fi agresat fiica în public

Ultima actualizare:

    La începutul lunii, Boureanu și-a dus iubita și fiica în vacanță în AmericaFoto: Facebook
La începutul lunii, Boureanu și-a dus iubita și fiica în vacanță în AmericaFoto: Facebook

Jandarmii care păzeau sediul unei ambasade au fost martorii unui scandal în care protagoniști au fost Cristian Boureanu și Ioana, fiica lui de 15 ani. În apropierea Parcului Herăstrău, jandarmii s-au autosesizat că din spatele unei mașini decapotabile o tânără țipa ca din gură de șarpe: " Mă ia acasă și mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie".

La volan se afla Cristian Boureanu. Acesta a fost dus lao secție de poliție, după ce fiica sa l-a acuzat de agresiune.

"În jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânară într-un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au constatat faptul că cele două persoane sunt tată şi fiică şi conflictul ar fi fost declanşat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept", a anunţat Poliţia Capitalei.

Cei de la cancan.ro au filmat întreaga scenă șocantă și urletele adolescentei: "Mă bate, m-a luat de păr din mijlocul străzii. De picioare! Mă ia acasă și mă bate!". Fără a se da jos din mașină, fostul politician a explicat că fiica lui plecase singură, cu trenul, de sâmbătă, 10 septembrie, de la Constanța, fără a-l fi anunțat. A fost sesizată și Direcția pentru Protecția Copilului. 

Deși are doar 15 ani, Ioana pozează sexy
Deși are doar 15 ani, Ioana pozează sexy
image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net