Cristian Caloeanu de la Haiducii lui 7 Cai: «Nenea ursul mi-a furat mâncarea din rulotă»

image
Are mii de fotografii din concedii

Solistul Cristian Caloeanu (46 de ani), din trupa ”Haiducii lui 7 Cai”, a reuşit să-şi împlinească marele vis, acela de a petrece vacanţele în rulotă, în cele mai frumoase zone ale ţării. El ne-a povestit despre investiţiile făcute pentru a nu se mai caza la hotel şi pentru a dormi sub cerul liber, indiferent că se află la munte sau pe litoral.

Cristian Caloeanu a petrecut câteva vacanţe de  vis, în mijlocul naturii, la Cazanele Dunării, la munte, şi pe malul mării. Cântăreţul din trupa ”Haiducii lui 7 Cai” nici că se mai desparte de rulota şi de maşina de teren Ford, ambele achiziţionate la începutul anului cu 50.000 de euro, din care 10.000 de euro a costat rulota la mâna a doua şi 40.000 de euro maşina. Cristian  se fereşte de campinguri, unde este aglomeraţie.

image
Cabral Ibacka a bătut toată Europa cu rulota

Consumă doar alimente preparate de el, pe un aparat cu gaz sau pe grătar, întrucât e un bucătar desăvârşit şi ţine ca mâncarea să fie proaspătă şi să arate bine: ”Am independenţă energetică 100%. Pentru o săptămână e nevoie de 300 de litri de apă pentru consum menajer. Am cu mine frigider şi ladă frigorifică unde ţin mâncarea şi băuturile. Fiind bucătar iscusit gătesc în fiecare zi altceva. Când pregătesc plecarea am grijă să iau la mine absolut tot ce este necesar, pentru a nu fi nevoit să plec după provizii”.

Preferă locurile retrase, fără vecini

Cristi susţine că preferă locurile deoloc aglomerate, unde accesul se face greu: ”Astfel, sunt sigur că nu am vecini de plajă mai aproape de 40-50 de metri. Şi la munte prefer locurile cât mai liniştite, departe de aglomeraţie, gălăgie şi stres”, a povestit Cristian Caloeanu, pentru Click! Călătoriile lui prin ţară nu sunt lipsite de peripeţii.

image
Dana Rogoz a petrecut luna de miere tot în rulotă

Dacă pe Litoral a trecut printr-o furtună, care l-a făcut să creadă că a venit cutremurul, la munte a fost vizitat de un urs. ”La ultima deplasare la mare a fost o furtună atât de puternică încât se mişca rulota din toate încheieturile, ziceai că e cutremur de 8 grade. Dar şi anul acesta, după Paşte, la munte, am uitat portbagajul deschis, unde aveam ceva provizii şi nenea ursul a dat iama în ele. A mai rămas băutura. Am fost nevoit să plec după altele.

image
Dana Rogoz a petrecut luna de miere tot în rulotă

Data viitoare când voi merge la munte o să iau un borcan cu miere să-l las  lângă rulotă”, mai spune Cristi.  Anul  viitor, artistul vrea să-şi îndeplinească un alt vis, o rulotă nouă şi cu mult mai spaţioasă. Cristian Caloeanu cântă de un an alături de colegii lui, Cătălin Vieru şi Dragoş Mihai, în trupa rebranduită din ”Haiducii” în  ”Haiducii lui 7 Cai”.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
dominic fritz dezbatere traian jpg
Drone ale armatei iraniene depozitate intr-o baza subterana din Muntii Zagros Captura YouTube
image
image
image
image
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Shakira foto facebook Shakira