Cristiana Bota, divă în Epoca de Aur, superbă şi la 67 de ani

Ultima actualizare:

  1980 Cristiana Bota era una dintre cele mai frumoase crainice de la televiziunea română
1980 Cristiana Bota era una dintre cele mai frumoase crainice de la televiziunea română

În perioada comunismului, crainica Cristiana Bota ne încânta pe micile ecrane de la TVR cu frumuseţea şi cu spontaneitatea ei. Anii au trecut, prezentatoarea a ieşit la pensie, însă a rămas la fel de activă ca în tinereţe, fiind mamă şi bunică cu normă întreagă. Am întâlnit-o recent la un eveniment de cinci stele, la Ateneu.

Pe Cristiana Bota (67 de ani), una dintre cele mai frumoase craince din Epoca de Aur, am revăzut-o pe 5 decembrie la Ateneul Român, la concertul caritabil „Andra for Hope”.


  2017 Cristiana Bota, alături de fiul ei, Tudor, la concertul pe care Andra l-a susţinut la Ateneul Român
2017 Cristiana Bota, alături de fiul ei, Tudor, la concertul pe care Andra l-a susţinut la Ateneul Român

Deşi s-a pensionat de ceva vreme, putem spune că fosta vedetă TVR a rămas la fel de frumoasă, energică şi activă, ca în tinereţe. „Voi, cei din noua generaţie, mă vedeţi cu alţi ochi, însă anii au trecut şi peste mine. Am ceva în suflet şi probabil că în ochii oamenilor apar frumoasă, fără răutăţi”, ne-a povestit Cristiana Bota. Am vrut să ştim ce mai face acum, când are mai mult timp liber, şi am aflat că încă mai face televiziune, dar şi că e bunică cu normă întreagă.

„Bunicesc, citesc, călătoresc şi mă bucur de sănătatea pe care o am. Mă mai duc pe la Televiziune şi mai pun voce pe diverse materiale, mai scriu texte.

Sunt mamă de băieţi, Tudor şi Rareş Bota, şi fiecare are câte o fetiţă cu personalitate. Una se numeşte Sofia Maria şi are 6 ani, iar pe cea mică o cheamă Antonia Cristiana şi are 5 ani şi jumătate. Sunt foarte apropiate ca şi vârste, cum şi băieţii mei sunt. E bine, că se joacă împreună. Băieţii lucrează în  televiziune amândoi, deşi au terminat Dreptul. Cred că au moştenit de la mine dorinţa de a face televiziune şi le-a plăcut foarte mult. De Sărbători voi împodobi bradul, voi face cozonac şi sarmale şi voi pregăti mici cadouri. Voi sărbători cu ei, cu familia mea şi probabil că dacă nu vor veni ei la mine mă voi duce eu peste ei”, ne-a povestit Cristiana Bota.

Fosta prezentatoare ne-a mai spus că a păstrat legătura cu fostele ei colege, însă cel mai des vobeşte cu Carmen Movileanu, producătoarea emisiunii „Ieri, Azi, Maine” de la TVR 2. „Cu celelalte foste colege vorbesc mai puţin, mai rar, fiecare are familia, greutăţile şi problemele ei”, ne-a mai spus, în încheiere, Cristiana Bota.      

Iată ultima generaţie de crainice din TVR!

simeon stalpnicul png

Cristiana Bota a avut colege una şi una, dintre care le amintim pe Delia Budeanu, Sanda Ţăranu, Despina Moiceanu, dar şi pe mai tinerele Cristina Ţopescu, Carmen Movileanu, Iuliana Marciuc, Tania Budi, Corina Dănilă. Postul de crainică TV s-a desfiinţat, dar multe dintre aceste doamne superbe au rămas în showbiz. “Am intrat pe post, pe TVR 1, împreună cu colega mea, Cristiana Bota. Eu nu aveam deloc emoţii, poate şi din puţină inconştienţă, iar Cristiana, deşi cu state vechi, tremura toată. Pentru mine. Am plecat apoi spre casă cu autobuzul 331 şi mă tot uitam în stânga şi-n dreapta, să văd dacă mă recunosc cei din maşină, că doar fusesem la televizor... A doua zi, cineva m-a recunoscut şi mi-a oferit o floare şi un zâmbet. Nici nu vă puteţi imagina ce mare bucurie mi-a făcut!”, declara Iuliana Marciuc, pentru PRO TV Magazin, legat de primul ei live, din 1990.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net