Cristina Bălan şi-a dus gemenii la mare. Imagine adorabilă cu Toma şi Matei bucurându-se de apă

Ultima actualizare:

Artista Cristina Bălan a avut parte de noi emoții și trăiri alături de băieții ei. Și pentru că vacanța încă nu s-a terminat, iar simpaticii ei gemeni, Toma și Matei, au împlinit 8 ani, părinții lor au hotărât că este momentul să meargă împreună, în formulă de patru, la mare.

Se pare că decizia Cristinei Bălan și a soțului ei Gabriel a fost una cât se poate de bună pentru că băieții lor s-au distrat de minune și s-au bucurat din plin de apă, soare și vacanță.

Acum, că s-au întors la București, familia artistei se gândește la noi drumeții pentru a-și bucura copiii, care abia așteaptă o nouă escapadă.

Câștigătoarea Trofeului “Vocea României”, Cristina Bălan, face sacrificii uriașe pentru gemenii ei, diagnosticați cu Sindromul Down. Mare parte din premiul de 100.000 de euro câștigat în sezonul 5 al show-ului “Vocea României” a fost cheltuită în favoarea băieților săi, pentru ca aceștia să poată beneficia de  toată atenția, de terapiile și tratamentele necesare, ca să le fie bine. Gemenii fac progrese uimitoare și sunt bine, ceea ce îi dă încredere artistei să lupte în continuare pentru copiii ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net