Cristina Bălan şi-a dus gemenii la mare. Imagine adorabilă cu Toma şi Matei bucurându-se de apă

image

Artista Cristina Bălan a avut parte de noi emoții și trăiri alături de băieții ei. Și pentru că vacanța încă nu s-a terminat, iar simpaticii ei gemeni, Toma și Matei, au împlinit 8 ani, părinții lor au hotărât că este momentul să meargă împreună, în formulă de patru, la mare.

Se pare că decizia Cristinei Bălan și a soțului ei Gabriel a fost una cât se poate de bună pentru că băieții lor s-au distrat de minune și s-au bucurat din plin de apă, soare și vacanță.

image

Acum, că s-au întors la București, familia artistei se gândește la noi drumeții pentru a-și bucura copiii, care abia așteaptă o nouă escapadă.

Câștigătoarea Trofeului “Vocea României”, Cristina Bălan, face sacrificii uriașe pentru gemenii ei, diagnosticați cu Sindromul Down. Mare parte din premiul de 100.000 de euro câștigat în sezonul 5 al show-ului “Vocea României” a fost cheltuită în favoarea băieților săi, pentru ca aceștia să poată beneficia de  toată atenția, de terapiile și tratamentele necesare, ca să le fie bine. Gemenii fac progrese uimitoare și sunt bine, ceea ce îi dă încredere artistei să lupte în continuare pentru copiii ei. 

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar