Cristina Bălan şi fratele mort al Ancăi Badiu, o legătură incredibilă

Ultima actualizare:
Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii sale
Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii sale

Un amalgam de sentimente au cuprins-o pe Cristina Bălan înainte cu o zi de finala de la "Vocea României". Emoţii, amintiri şi dorinţe sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu cel mai bine prin ce trece concurenta antrenată de Tudor Chirilă. Solista, care se luptă pentru marele trofeu, şi-ar face un cadou fabulos fix în ziua în care împlineşte trei ani de mariaj.

Cristina Bălan şi-a canalizat toată energia pentru "Vocea României". De când a început concursul, artista nu mai are linişte. Repetă încontinuu, iar rezultatele au fost pe măsură. A ajuns în finală şi mai are de făcut doar un singur pas până la marele titlu care îi va aduce şi premiul de 100.000 de euro pus în joc la concursul muzical. 

Cristina Bălan, la repetiţii cu Tudor Chirilă. Pe braţul stâng poartă brăţara norocoasă
Cristina Bălan, la repetiţii cu Tudor Chirilă. Pe braţul stâng poartă brăţara norocoasă

Vineri seara (19 decembrie), Cristina va urca pe scenă alături de ceilalţi trei finalişti, Michel Kotcha, Tobi Ibitoye şi Tomi Weissbuch. Este singura fată din competiţie, însă asta nu o sperie deloc. Ştie ce vrea şi este pregătită să arate tuturor că este cea mai bună voce. Eleva lui Tudor Chirilă are un "as" în mânecă, dar şi faptul că se apropie aniversarea căsătoriei cu soţul ei Gabriel Bălan este un motiv în plus pentru a câştiga.

Cristina Bălan este singura voce feminină care a ajuns în finală
Cristina Bălan este singura voce feminină care a ajuns în finală

Nu este vorba nici pe departe de notorietatea ei, ci de o brăţară de care nu se desparte niciodată. Artista a povestit pentru Click! care a fost conjunctura tristă în care a ajuns să o poarte.

"Nu cred în talismane, dar am o brăţară, de la o prietenă veche, pe care am primit-o recent la înmormântarea fratelui ei, un bun prieten de-al nostru, şi la care ţin foarte mult. Felul în care mi-a dat brăţara asta, sfinţită la o mănăstire, spunându-mi să n-o dau jos că îmi va purta noroc, m-a impresionat. Gesturile ei m-au mişcat mult. A fost un moment extrem de intens, emoţional. Nu este un talisman. Eu niciodată nu am purtat aşa ceva. Este un simbol. Mircea m-a iubit mult. Şi eu pe el. La fel şi Gabi, soţul meu, a avut o prietenie frumoasă şi strânsă cu el. Urma să ne vedem când vine în tară, în shimb ne-am văzut la înmormântare", ne-a mărturisit Cristina Bălan făcând referire la prietenia strânsă pe care o avea cu fratele Ancăi Badiu. 

Anca Badiu poartă inelul fratelui mort

Mircea Badiu a murit la 7 august. Tânărul plecase din ţară ca să sărbătorească promovarea în funcţia de asistent manager. În seara dinainte să moară subit, Mircea a petrecut într-un club spaniol. Sora lui a primit tragica veste prin telefon şi nici acum nu a depăşit momentul. Imediat ce a primit cumplita veste, cântăreaţa a făcut toate demersurile pentru a afla ce s-a întâmplat şi pentru a-şi înmormânta fratele.


    Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii salefoto: arhiva personală
Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii salefoto: arhiva personală

Artista a primit un pachet în care se aflau toate lucrurile fratelui său. Între acestea, un inel pe care bărbatul îl purta de mai mulţi ani pe arătătorul de la mâna dreaptă şi două şiraguri de mătănii pe care Anca i le dăduse chiar înainte de vacanţă, simţind parcă faptul că fratele ei avea nevoie de ele. ca să-şi mai alini dorul, fosta componentă a trupei Class a decis să poarte inelul fratelui ei. 

image
image
image
image
image
image
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net