Cristina Bălan vrea să scape de apelativul ex-Impact

Ultima actualizare:

    Cristina Bălan și Tudor Chirilă, antrenorul de la ”Vocea României”foto: PRO Tv
Cristina Bălan și Tudor Chirilă, antrenorul de la ”Vocea României”foto: PRO Tv

Anul 2015 i-a adus 100.000 de euro şi titlul de „Vocea României”, iar la începutul lui 2016 Cristina Bălan (34 de ani) pare pregătită pentru noi provocări. Click! a stat de vorbă cu solista şi a aflat care sunt planurile ei.

Cristina Bălan recunoaște deschis că atunci când a participat la preselecţiile pentru „Vocea României” nu se aştepta să câştige competiţia. Artista credea că nimic nu e pe bune şi că „jocurile” sunt făcute.

Cristina Bălan a câştigat nu numai premiul de 100.000 de euro şi titlul de „Vocea României”, dar dar și-a recâștigat încrederea în destinul ei artistic. Cristina şi soţul ei Gabriel Bălan (34 de ani) lucrează acum la lansarea primului album solo a solistei.

Evenimentul de lansare va fi organizat împreună cu casa de discuri Universal Music, la 21 martie. Cristina și Gabriel au povestit pentru Click! că lucrează la acest album solo încă de anul trecut şi că va fi unul fără colaborări cu alți artiști.

Cât despre trupa Impact, cu care s-a lansat în muzică Cristina, solista a declarat că viaţa merge mai departe și că ar vrea să scape de apelativul „ex Impact”. „Nu mă lepăd de trecut, nu îmi e ruşine cu trupa din care am făcut parte, dar am evoluat de atunci”, a declarat Cristina pentru Adevărul Live. 

„Ţin legătura cu Rareş, fostul meu coleg de trupă, care este în continuare plecat din ţară. A învăţat să cânte la chitară de curând şi are planurile lui. Nu s-a lăsat de muzică nicio clipă”, a spus solista pentru Click! Când nu face muzică solista are grijă de copiii ei, simpaticii gemeni Toma David și Matei Nicolas (2 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net