Cristina Cioran a născut prematur. «Rugați-vă pentru fetița mea!». Micuța a venit pe lume la 29 de săptămâni

cristina cioran jpeg
Cristina Cioran

Probleme mari pentru Cristina Cioran! Actrița în vârsta de 43 de ani a născut înainte de termen. Vedeta a făcut un apel disperat chiar de pe patul de spital, fiind îngrijorată pentru viața fiicei ei, născută prematur, la doar 7 luni!

Cristina Cioran trece prin momente cumplite, după ce a fost nevoită să născă prematur. Vedeta nu a mai apucat să ducă sarcina la termen și a născut cu două luni mai devreme. De pe patul de spital, Cristina Cioran a făcut o postare pe InstaStory, în lacrimi, vedeta implorând toți cunoscuții să se roage pentru fetița ei, născută prematur. “Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea!”, a spus prospăta mămică, îngrijorată, pe Instagram.

image
Cristina Cioran, devastată, pe patul de spital, anunțând nașterea prematură a fetiței eifoto: Instagram

Cristina era însărcinată în șapte luni, respectiv 29 de săptămâni, și se afla în al treilea trimestru de sarcină. Vedeta a avut probleme pe perioada sarcinii și a declarat că nu poate să nască natural din cauza unui fibrom uterin. “Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare”, a povestit, recent, Cristina Cioran, la Prima TV. 

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
jennifer lopez ben affleck jpg
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
wizz air avion jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg