Cristina Cioran are pofte ciudate în sarcină. Iată cum își tratează grețurile!


    Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt împreună de șapte lunifoto: arhiva personală
Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt împreună de șapte lunifoto: arhiva personală

Cristina Cioran va deveni peste doar câteva luni mamă, pentru prima oară, la vârsta de 44 de ani. Actrița și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, sunt în culmea fericirii și se pregătesc să afle în curând sexul bebelușului lor. Însărcinată în trei luni, Cristina are însă pofte foarte ciudate.

“Seara am grețuri, trece cu ghimbir. Mi-e poftă de oțet balsamic, îl mănânc pe orice. Dacă stau la orizontală o oră, îmi trece greața. Sunt însărcinată în trei luni și jumătate (14 săptămâni), nu știu deocamdată ce e, fată sau băiat. Nu are importanță ce va fi. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. La noi a ieșit natural, nu știu dacă aș fi încercat fertilizare. Organismul era pregătit, avea nevoie de sămânța potrivită”, a declarat Cristina Cioran, la emisiunea „Xtra Night Show”.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, pe care l-a cunoscut la o petrecere, au o relație de șapte luni. Cei doi locuiesc deja împreună. Bărbatul are o afacere în Capitală, cu haine. Acum că vedeta este însărcinată, cei doi se gândesc să facă și cununia civilă. “Suntem de 7 luni împreună. Din ce văd eu, acum relațiile nu mai durează o viață. Important e să fie copiii fericiți. Ne doream foarte mult un copil, dar nu am crezut că o să se întâmple așa repede. Am evitat să mă căsătoresc. O să facem nunta. M-a cerut chiar de când ne-am cunoscut. Dar mi-am pierdut certificatul de naștere. Trebuie sa merg la Constanța să-l refac și nu am starea necesară acum”, a mai spus actrița.

Cristina Cioran nu poate să nască natural

Ajunsă la 43 de ani, Cristina Cioran aproape că renunțase la gândul că va deveni mamă. „Un medic ginecolog mi-a zis că nu am nici o șansă la vârsta asta să mai rămân însărcinată. Dar am găsit-o pe doctorița mea, care m-a încurajat, și uite că am rămas pe cale naturală. Am făcut niște analize, care au ieșit ok. Am și un fibrom, indicația e de cezariană. Nu pot naște natural, e și vârsta. Cunosc femei care au rămas natural la 47 de ani. Nu aveam o mare problemă dacă nu rămâneam gravidă, mă duceam în vacanțe, în cluburi, aveam eu ce face”, a mai spus actrița, la Antena Stars. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre