Cristina Cioran, decizie radicală ca să slăbească - EXCLUSIV

cristina cioran jpeg
Cristina Cioran are 37 de aniFoto: Click!

S-a chinuit ani de zile cu diete, însă nu a reuşit să slăbească prea mult sau să se menţină la greutatea la care ajunsese. Cristina Cioran a luat o decizie tranşantă! Simpatica prezentatoare de la Kanal D vrea să-şi monteze balon intragastric.

S-au dus vremurile când Cristina Cioran (36 de ani) era trasă prin inel. De la an la an, frumoasa blondă s-a împlinit şi nici nu a reuşit să ia măsuri la timp. Aşa că, acum, prezentatoarea emisiunii „Draga mea prietenă”, de la Kanal D, a ajuns şi la medici. Dietele, chiar şi cele fără carne sau cu alimente crude, cum se poartă mai nou, nu au funcţionat. Nici la sală nu a reuşit să dea jos surplusul de kilograme, aşa că, sătulă să muncească precum Sisif, simpatica actriţă a urmat exemplul colegei sale Teo Trandafir şi a decis să se opereze la stomac.

image
2002. Actrița era foarte slabă

După ce a făcut mai multe investigaţii şi s-a informat pe la prieteni şi cadre avizate, vedeta s-a hotârăt să-şi monteze un balon gastric. Este o procedură des utilizată şi constă în introducerea unui balon în stomac cu endoscopul. Acest balon se ţine în stomac cam şase luni şi te ajută să slăbeşti până la 25 de kilograme.

Operaţia costă 3.500 de euro

„A mers la un medic şi s-a interesat de tot ce presupune o asemenea intervenţie. A zis că vrea să-şi pună balon, pentru că o operaţie de micşorare a stomacului ar fi prea mult pentru ea. Oricum, nu e chiar atât de grasă, deci nu are nevoie de o intervenţie radicală. Operaţia costă 3.500 de euro şi a rugat pe cineva să-i recomande un medic care să-i facă o reducere”, a spus o sursă din anturajul vedetei. De altfel, Cristina a recunoscut toată povestea, pentru Click!: „Slăbitul pentru mine este foarte dificil şi am căutat, într-o perioadă, variante. Vreau să scap de 7 kilograme. M-am interesat chiar la medic. Am realizat că cea mai bună metodă este alimentaţia sănătoasă şi sportul. Nu văd nici o problemă într-o astfel de intervenţie”.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
alimente shutterstock 392741167 jpg
Hadis Najafi Foto Profimedia
image
image
image
image
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan
cub Roxana Vasniuc png
cub alin gălățescu png