Cristina Cioran, nevoită să facă cezariană: “Doamna doctor mă sună zilnic. Eu sunt foarte emotivă în perioada asta”


    Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt împreună de șapte lunifoto: arhiva personală
Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt împreună de șapte lunifoto: arhiva personală

Cristina Cioran va deveni mamă peste doar două luni, la vârsta de 44 de ani. Actrița are emoții mari înainte de nașerea prin cezariană și se teme să nu intervină complicații.

Însărcinată în șapte luni, Cristina Cioran (44 de an) nu va putea naște natural, indicația medicilor fiind de a face cezariană din cauza unui fibrom uterin. Intrată în ultimul trimestru de sarcină, Cristina se teme ca în timpul operației de cezariană să nu intervină complicații, dată fiind și vârsta pe care o are. „Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare”, a declarat Cristina, la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Antena Stars.

Au ales numele fetiței

Cristina și iubitul ei, Alex Dobrescu, au ales și numele fetiței și deja își fac planuri pentru botezul micuței, eveniment care va avea loc în luna noiembrie. „Pe fetiță o va chema Ema. Am făcut planuri pentru botez. Avem nași pentru fetiță, va fi în octombrie, noiembrie. Nu fac baby shower”, a mai spus Cristina.

Cristina Cioran a ascuns sarcina timp de patru luni de zile ca să fie sigură că nu există complicații. „Am rămas foarte repede însărcinată, deși am peste 40 de ani. Nu-mi vine să cred, sunt foarte fericită. Nu am vrut să spun până acum, pentru că mi-a fost frică, am zis să trec cu bine de primele luni. Mă simt extraordinar. După ce am aflat însă, săptămâna trecută, rezultatul analizelor, abia atunci am început să mă bucur cu adevărat”, spunea actrița.


    Cristina Cioran este însărcinată în luna a șapteafoto: Facebook
Cristina Cioran este însărcinată în luna a șapteafoto: Facebook

Și-a anunțat iubitul prin sms că va fi tătic

Iubitul vedetei, Alexandru Dobrescu, a primit vestea că va fi tătic prin sms. „El s-a bucurat foarte tare. Eram la birou când am aflat rezultatul testului, i-am dat și lui sms și s-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită. Nu știu dacă ne-am pregătit. E o relație foarte frumoasă și neașteptată. Ne-am dorit

să facem copii”, a mai spus viitoarea mămică.

Se pregătește de nuntă!

Cristina Cioran s-a despărțit de fostul logodnic, Traian, chiar înainte de nuntă, după zece ani de relație. Actrița și-a refăcut însă viața alături de noul său iubit, Alex Dobrescu, pe care l-a cunoscut în cadrul unei petreceri. Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran locuiesc deja împreună, iar relația este una matură și bazată pe multă iubire. Bărbatul are o afacere în Capitală, cu haine. Acum că vedeta este însărcinată, cei doi se găndesc să facă și nunta la Starea Civilă. ”Din start a fost și planul ăsta cu nunta! Înainte să aflu că sunt însărcinată!”, a mai spus Cristina Cioran.

Citește și:

Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: "Nasc în septembrie”. Cine este noul iubit al actriței

Cristina Cioran – „Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani“

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg