Cristina Cioran, prima poză explicită de când a anunțat că e gravidă. "Nu vreau să nasc natural"

Ultima actualizare:

    Cristina Cioran, alături de iubitul ei, Alexfoto: Instagram
Cristina Cioran, alături de iubitul ei, Alexfoto: Instagram

Cristina Cioran a dat vestea cea mare în urmă cu doar câteva zile! Vedeta a rămas însărcinată la 43 de ani, atunci când nu mai spera să mai aibă un copil și după ce mai pierduse o sarcină. Acum se bucură de fiecare moment și vorbește, cu relaxare, despre cele mai frumoase clipe din viața ei.

Primele trei luni actrița s-a simțit destul de rău și, de frică să nu apară complicații, a ezitat să anunțe că este însărcinată. Deși are 43 de ani, iar ea și iubitul ei, Alex Dobrescu, și-au dorit încă de la începutul relației un copil, vedeta nu a apelat la tratamente pentru a rămâne însărcinată. “Am fost la doctorița mea, am făcut analizele și mi-a zis că totul este ok. Să așteptăm să vedem dacă rămân pe cale naturală și după aceea ne gândim dacă vom apela la tratamente. Dar uite că s-a întâmplat minunea. Primele luni mi-a fost foarte teamă să nu pierd sarcina”, a declarat actrița, la Antena Stars.


    Cristina Cioran se apropie cu sarcina de luna a 4 - a și arată senzaționalfoto: Instagram
Cristina Cioran se apropie cu sarcina de luna a 4 - a și arată senzaționalfoto: Instagram

Tot din cauza vârstei înaintate, actrița se teme să nască pe cale naturală, preferând operația de cezariană. “Am temeri mari cu creșterea în greutate, deja am luat câteva kilograme. Am o doctoriță foarte bună, e pregătită pentru orice. Voi merge pe indicația ei. Nu vreau să nasc natural. Vreau să-mi rămână corpul la fel. Cel mai probabil voi face cezariană”, a mai declarat vedeta, care a pus pe Instagram și prima poză în care se vede că este însărcinată. Cristina se apropie cu sarcina de luna a 4-a și radiază de fericire.

Citește și:

Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: "Nasc în septembrie”. Cine este noul iubit al actriței

Cristina Cioran: „Îmi doresc anul ăsta un bebeluş“

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net