Cristina Fogarassy, viață de regină alături de soț, două prințese și un mic prinț

image
Cristina și-a cunoscut soțul, pe Cristian Fogarassy, în vara anului 2013.

Cristina Dochianu (35 de ani) nu mai este fata de la știrile Meteo sau de la Sport, pe care o vedeam la televizor, ci femeia care se dedică familiei sale trup și suflet. Are trei copii superbi, două fetițe ca niște păpuși și un băiețel, venit pe lume în toamna anului 2019, care îi întregește familia. Alături de soț și de cei mici, toți și-au făcut apariția la un botez, la care au atras imediat atenția.

De când s-a căsătorit, Cristina Dochianu (35 de ani), fosta vedetă de la Antena 1 şi Prima Tv, s-a retras de pe sticlă în favoarea vieţii de familie, iar soţul şi copiii au devenit prioritatea ei. Focoasa blondă este măritată de șase ani cu Cristian Fogarassy şi are împreună cu el două fetiţe și un băiețel. Ultimul copil al cuplului s-a născut în urmă cu doar câteva luni, la 19 noiembrie 2019, într-o mare discreție, așa cum ne-a obișnuit Cristina. Nicholas a fost întâmpinat cu multă bucurie de surorile sale mai mari, Yvonne (5) şi Anais (2 ani şi jumătate).

image
Cristina, soțul și cei trei copii ai lor au participat recent la un botezFoto: arhivă personală

Cristina Dochianu adoră viața de mămică

Cristina Dochianu a continuat relaţia cu Cristian Fogarassy, bărbatul care i-a devenit soţ în decembrie 2013, aşa cum a început, adică, într-o totală discreţie. În secret a devenit şi mămică, și nu o singură dată, ci de trei ori până acum, blonda anunţând cu mult timp după aceste momente importante.

image
Cristina, soțul și cei trei copii ai lor au participat recent la un botez

Recent, fosta prezentatoare a publicat o imagine cu soțul și cele trei minuni ale lor, de la un eveniment la care au fost părinți spirituali. Blondina este într-o formă fizică de invidiat, deși a trecut ultima dată printr-o sarcină în urmă cu doar trei luni.

image
Cristina Dochianu, acum 11 ani, când era prezentatoarea știrilor sportive la Observator

"Nu am ţinut niciun fel de regim. După naşterea fetei mele am reuşit să slăbesc zece kilograme în două luni. Cel mai mult m-a ajutat să slăbesc rolul de mamă şi perioada de alăptare. Specialiştii în domeniu spun că se consumă cel puţin de 500 de calorii într-o astfel de sesiune", povestea ea după nașterea primului copil.

Cum a devenit celebră Cristina Dochianu 

image
Cei trei copii ai Cristinei se înțeleg de minune

Fosta prezentatoare a absolvit Academia de Studii Economice, secția Comert-Turism. Când era mică își dorea să devină cercetător sau biolog. Pasiunile sale sunt muzica, cinematografia și călătoriile. Primul ei job a fost cel de hostess, iar cu primii bani câștigați și-a cumpărat haine. Debutul la tv a fost în 2007, în cadrul unei emisiuni matinale. Cristina și-a cunoscut soțul, pe Cristian Fogarassy, în vara anului 2013. S-au căsătorit civil la 15 decembrie 2013, după numai șase luni de relație, și religios, în august 2014. După numai patru luni de la nuntă, a venit pe lume primul lor copil, o fetiță.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran