Cristina Şişcanu a încins spiritele pe Internet cu ţinuta sexy de la biserică

Cătălin și Andra  s-au căsătorit în 2008  la Târgu Jiu
Cătălin și Andra s-au căsătorit în 2008 la Târgu Jiu

Mădălin Ionescu (48 de ani), fostul prezentator al emisiunii ”Wowbiz” (Kanal D) și soția lui, Cristina Șișcanu (33 de ani), s-au pregătit ca la carte pentru evenimentul de vinerea trecută, de la Biserica ”Nașterea Maicii Domnului”.

 „Preoții ne vor ține o slujbă specială. Nu este ca cea de la nuntă, este mult mai mică. Părintele mi-a explicat că se numește «slujba de mulțumire» și se aseamănă foarte mult cu cea pe care ei o țin în cadrul Nunții de Argint, pentru persoanele care împlinesc 25 de ani de căsnicie”, a explicat Cristina Șișcanu pentru Wowbiz, cu câteva zile înainte. Numai că ceea ce s-a dorit a fi o amintire plăcută, de reînnoire a jurămintelor de acum șapte ani, s-a transformat în scandal, după ce Mădălin și Cristina și-au postat pe Facebook fotografii din fața lăcașului de cult: ”Doamne, Cristina, radiezi de fericire, se vede că vă iubiți și sunteți suflete-pereche, dar cum naiba să te îmbraci aşa? Practic, ești în chiloți și o bluză în fața popii. Dacă era cât palma mai lungă în față tot nu era așa ridicol” sau ” Rochia era mai potrivită în dormitorul vostru, nu în Casa Domnului”, a scris altcineva. Mădălin a sărit în apărarea femeii iubite: ”Mi se pare inimaginabil ca în loc să ne felicitați și să vă bucurați alături de noi, v-ați întrecut în jigniri pentru o ținută? Ținuta a fost aleasa de un stilist de excepție, care a respectat inclusiv rigorile momentului. Cristina nu a purtat o rochie, ci o bluză și pantaloni! Prin pantaloni nu se vedea nimic! Nici dacă ar fi ridicat bluza, nu s-ar fi văzut nimic. Părintele care a oficiat slujba ar fi fost primul care ar fi avut ceva de obiectat, dacă era cazul”. 

S-au îndulcit cu torturi delicioase

Nu numai Mădălin Ionescu s-a aflat, zilele trecute, la ceas aniversar.

Simona și Sabin și-au jurat credință în 2008, în Insula Capri (Italia)
Simona și Sabin și-au jurat credință în 2008, în Insula Capri (Italia)

Cătălin Măruță (40 de ani) și Andra (32 de ani) au sărbătorit zece ani de când și-au unit destinele. Celebrul prezentator de la PRO TV a postat, cu acest prilej, pe Internet, o fotografie de suflet, alături de solista care i-a dăruit doi copii, David și Eva. Ei au avut și un tort personalizat: ”Ce repede a trecut timpul, îmi amintesc totul de parcă a fost ieri. Îți mulţumesc, Andra, pentru 10 ani de iubire necondiționată! Te iubesc!”. Dar și cântăreața cu voce de aur i-a întors declarația de dragoste, menționând într-un interviu: ”Cătălin este bărbatul alături de care vreau să îmbătrânesc. Este un om bun, un tată perfect, lui îi spun toate gândurile mele”.


    Simona și Sabin și-au jurat credință în 2008, în Insula Capri (Italia)
Simona și Sabin și-au jurat credință în 2008, în Insula Capri (Italia)

Și știrista Kanal D, Simona Pătruleasa (43 de ani), s-a serbat cu un tort gustos, din ciocolată, la un deceniu de la căsătoria cu omul de afaceri Sabin Ivanof. Cei doi au o fetiță, Ingrid (7 ani), care n-a lipsit din cadru, la petrecere. Atât Cătălin cât și Simona au bifat recent, alături de partenerii de viață, și câte o scurtă vacanță romantică, în Spania şi Italia. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
Tiktok webp
kovacs istvan epa efe h 56708481 jpeg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg