Cristina Șișcanu, criticată de Cătălin Botezatu: «Ai tupeu! Țip la tine până îmi crapă inima»

Ultima actualizare:

    Cristina Șișcanu, criticată la Bravo, ai stil
Cristina Șișcanu, criticată la Bravo, ai stil

Ultima ediție difuzată a emisiunii «Bravo, ai stil» a fost plină de tensiune, atât între concurente, cât și între juriu și vedetele acestul sezon. Iată că în platoul emisiunii de la Kanal D s-a lăsat cu «foc» pentru că soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, nu a fost receptivă la criticile juratului Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu nu poate nota ținutele concurentelor decât în mod corect, iar Cristina Șișcanu nu a trecut nevizată de designer. Însă opinia acestuia pare să nu-i fi picat deloc bine, iar aceasta a reacționat imediat. După ce și-au spus părerile restul concurentelor aflate în competiție, a venit și rândul juraților, dar opinia lui Cătălin Botezatu nu a fost pe placul fostei prezentatoare tv. 

Dacă până acum, la alte emisiuni tv a fost apreciată pentru șinute, acum Cristina Șișcanu a primit cele mai dure critice chiar de la Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu i-a zis că arată bine ținuta, dar Cătălin nu a fost de aceeași părere și de aici a fost doar un pas până la izbucnirea focului. 

Designerul i-a spus că ținuta pe care a purtat-o în acea ediție îi îngroșa cumva piciorul, însă Cristina a ținut să precizeze că ea nu este complexată de un asemenea lucru și a considerat că juratul a făcut un atac asupra femeilor care arată astfel. 

„Cine a zis că vreau să am picioarele subțiri?”, a intrebat concurenta. „Mai bine ca niște butuci, cioalne, nu?”, a reacționat Cătălin Botezatu. 

„Domnul Botezatu are ceva cu mine. Nu e prima oară când face o dezapreciere la aspectul meu fizic. Nu e nicio problemă. Regele româniei la modă și-a arătat adevărata față de personaj ieftin”, a spus Cristina Șișcanu.

„De ce aș avea ceva cu tine? Alo, alo. Stai așa. Dacă tu vrei să-mi pui în cap toate femeile grăsute, nu o să-ți funcționeze, doamna moderatoare și atotștiutoare din televiziune. Mă iau eu acum de dumneata. Tu să nu-mi spui mie că mă iau eu. Pot să țip până îmi crapă inima la tine și de acum încolo nu o să mai ai de la mine «bravo» nici dacă vii îmbrăcată în Versace din cap până în picioare. Ai tupeu!”, spune Bătezatu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net