Cristina Șișcanu, vedetă la BBC după ce a alăptat în public

28 august 2017
simeon stalpnicul png
Cristina Șișcanu a fost subiectul discuției unei emisiuni de la adio BBCfoto: Facebook

Cristina Șișcanu a devenit cunoscut nu doar în țară, ci și peste hotare. Campania sa ”Alăptez în public” a fost subiectul de discuție al unui cunoscut post de radio, sw la BBC. Datorită ei, mamele din Marea Britanie și Irlanda au luat cuvântul și au vorbit despre cum văd ele alăptarea în public.

Nu cu multă vreme în urmă, Cristina Șișcanu devenise subiectul și numele de pe buzele mămicilor, și nu numai, atunci când a publicat pe pagina sa de pe un site de socializare o poză în care își alăpta micuța în public. De atunci, părerile au continuat să curgă, fiind împărțite în două tabere, spre dezamăgirea ei și a soțului Mădălin Ionescu. Cristina a demarat o campanie cu privire la acest aspect, ”Alăptez în public” și a strâns multe adepte pe pagina de pe Facebook.

Se pare că nu doar românilor le-a dat de gândit cu această campanie, ci și celor din străinătate. Numele Cristinei Șișcanu a devenit cunoscut și peste hotare, după ce acțiunea sa a fost discutată la Radio BBC, un celebru post de radio ascultat de milioane de oameni.

simeon stalpnicul png
Campania demarată de Cristina Șișcanu a trecut granițele țăriifoto: Facebook

”Am primit acest mesaj (marcat cu roșu). Se pare că s-a vorbit despre mine și despre campania #alaptezinpublic la @BBCRADIO1 .Sunt foarte bucuroasă că demersul meu a avut un asemenea ecou! P. S. : Am editat această poză... am pus un abțibild pe sân ca "pudicii" să nu se simtă jenați”, a scris Cristina în dreptul pozei în care o admirtoare i-a relatat cele auzite la celebrul post de radio.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg