Cristina Spătar, după divorțul de Alin Ionescu: «Încă îl iubesc pe fostul meu soț»


    În timp ce artista, într-o ţinută extrem de sexy, s-a oprit să dea declaraţii, fostul soţ a preferat discreţia
În timp ce artista, într-o ţinută extrem de sexy, s-a oprit să dea declaraţii, fostul soţ a preferat discreţia

Au avut la dispoziţie o lună de zile ca să se împace şi să renunţe la divorţ, dar au rămas ferm pe poziţii. Cristina Spătar şi Alin Ionescu s-au prezentat din nou la notar. De data aceasta, artista şi afaceristul au semnat certificatul de divorţ, astfel că începând de ieri, de la prânz, au devenit doi oameni liberi.

Pentru Cristina Spătar (44 de ani), 18 august a fost prima zi de femeie divorţată. Dacă pe 18 iulie mergea la notariat pentru a înregistra cererea de divorţ, joi, artista şi fostul ei soţ, Alin Ionescu (39 de ani), s-au revăzut pentru a semna actele.

Deşi au avut la dispoziţie un termen legal de 30 de zile pentru a se răzgândi în privinţa situaţiei, având posibilitatea să anuleze această despărţire, iată că celebrul cuplu s-a prezentat foarte ferm şi pe poziţii pentru a-şi încheia socotelile în faţa notarului. Nici cei doi copii ai lor, Albert şi Aida, nici măcar părinţii afaceristului sau prietenii apropiaţi ai acestora, nu au putut să-i convingă să nu ia această decizie dureroasă. Aşa că, în jurul prânzului, cea supranumită Regina R&B, şi cel care i-a fost partener de viaţă încă din anul 2007, au ajuns separat la un birou din zona Piaţa Unirii, din Bucureşti. După aproape două ore petrecute în cabinetul notarului, au ieşit cum au venit: separat! Unul pe uşa din dos, celălalt pe uşa din faţă, extrem de eleganţi, aşa cum s-au prezentat şi luna trecută.

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu picăţele albe şi extrem de decoltată, sandale roşii şi geantă albă, Spătar şi-a mascat tristeţea cu o pereche de ochelari de soare, dar fără cel mai important accesoriu, şi anume verigheta la care aceasta a renunţat de curând. ”Este o situaţie dificilă. Un divorţ nu este un motiv de bucurie pentru nimeni, mai ales atunci când ai sentimente pentru persoana respectivă. Evident că-l mai iubesc pe tatăl copilaşilor mei. Cred că o să rămânem prieteni. Acum mă axez pe creşterea copiilor şi pe cariera mea”, a declarat Cristina Spătar, încercând să ajungă la maşină. Tot cu ochelari de soare şi fără verighetă s-a prezentat şi Alin Ionescu. Îmbrăcat la patru ace, cu pantaloni orange, sacou bleu şi cămaşă albă, fostul soţ al solistei nu a vrut să facă declaraţii şi s-a grăbit să plece spre casă. Chiar dacă au ieşit divorţaţi de la notar şi au preferat să plece separat, pe uşi diferite, Alin şi Cristina împart încă aceeaşi casă, la Crevedia. Singurul lucru care s-a schimbat este că de acum înainte vor avea în sertar un certificat de divorţ! 

S-au căsătorit în urmă cu opt ani

Cristina și Alin  au făcut nuntă  grandioasă în 2008
Cristina și Alin au făcut nuntă grandioasă în 2008

Cristina Spătar și Alin Ionescu s-au cunoscut în primăvara anului 2007, iar câteva luni mai târziu ajungeau la ofițerul stării civile. În iulie 2008, afaceristul și artista au făcut o nuntă grandioasă, iar după îndelungi tratamente aceasta i-a dăruit doi copii: Albert și Aida.

Pe vremea  când formau o  familie fericită
Pe vremea când formau o familie fericită

Împreună locuiesc la Crevedia, într-o casă ca în Dallas, în care au investit sute de mii de euro. Locuința este mobilată după reviste de lux, este împrejmuită de un gard de aproximativ 100 de metri, are teren de fotbal, teren de tenis, căsuţe pentru angajaţi, piscină, ponton şi acces direct la lac.

Au divorțat, dar stau în aceeași casă

Pe 15 iunie, Alin Ionescu făcea o postare interesantă pe pagina sa de Facebook, în care anunța despărțirea de Cristina Spătar. O lună mai târziu, pe 18 iulie, el și cântăreața se întâlneau în fața notarului pentru a înregistra cererea de divorț. După aproape două ore petrecute față în față, în cabinetul notarului, cei doi stabileau custodia comună asupra celor doi copii ai lor, domiciliul la mamă și împărțeau cheltuielile casei. Au avut la dispoziție 30 de zile pentru a reflecta asupra deciziei, însă, într-un final, cei doi au hotărât să-și continue viața separat.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (10) jpg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi