Cristina Spătar, încă o schimbare în viața ei, după despărțirea de iubitul tinerel

Ultima actualizare:

    Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru
Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru

La 49 de ani, Cristina Spătar ia, din nou, viața de la capăt! Vedeta s-a despărțit recent și de iubitul mai tinerel cu 21 de ani, Tibi Vărzaru, și s-a mutat într-o altă casă. Acum stă împreună cu cei doi copii într-un apartament cu patru camere, pe care plătește chirie.

Cristina Spătar a dat vila pe apartamentul cu chirie! De când s-a despărțit de omul de afaceri Alin Ionescu, Cristina Spătar a trebuit să se descurce singură cu banii, iar perioada pandemiei, cu lipsa concertelor, și-a spus cuvântul. Reușise să-și mai revină datorită iubitului tinerel cu care locuia la Buftea, împreună cu cei doi copii din căsătoria cu Alin Ionescu. În urmă cu două luni însă, cei doi îndrăgostiți au decis să ia o pauză, după ce Tibi Vărzaru o ceruse și în căsătorie. Cristina, însă, a fost suprinsă în compania altui bărbat, imediat după despărțirea de iubitul mult mai tinerel, care îi era și antrenor de fitness.

„Mi-am schimbat și antrenorul”

Vedeta s-a mutat mai nou din casa de la Buftea, într-un apartament cu chirie în Capitală, și recunoaște că acum cheltuielile s-au mai diminuat. „M-am mutat într-un apartament cu chirie, în oraș. E nou, e cu patru camere. Eu stăteam în Buftea. Din punct de vedere financiar e mult mai ok, mă costa mai mult la Buftea. Apartamentul e mai aproape și de sala mea de sport. Mi-am schimbat și antrenorul, am alt antrenor, Adi. Am luat câteva kilograme în pandemie și nu mai pot să le dau jos. Am tot mâncat ba clătite, ba o ciorbă moldovenească”, a spus Cristina Spătar, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„Am primit două cereri în căsătorie!”

Deși este încă vânată de bărbați, Cristina Spătar nu mai vrea să audă de căsătorie, după divorțul dureros prin care a trecut. „Nu mi se pare o mare șmecherie căsătoria. Am avut numai anul acesta două cereri în căsătorie, dar nu sunt pregătită pentru așa ceva, la vârsta mea și în situația mea, cu doi copii. Au fost cereri în căsătorie de la persoane diferite”, a mai spus cântăreața.

Citește și:

Cristina Spatar s-a despărțit de logodnicul tinerel. «Am luat o pauză!»

Cristina Spătar a făcut 9 fertilizări in vitro: "A existat depresie după nașterea copiilor"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net