Cristina Spătar, la un an de la divorţ: "O nouă căsătorie nu mai are rost!"

simeon stalpnicul png
Cristina Spătar a trecut printr-o perioadă neagră după divorţul de anul trecut foto: arhiva personală

Nu îi mai trebuie măritiş! Cristina Spătar a tras cu dinţii de căsnicia cu Alin Ionescu şi deşi toate indiciile conduceau către un divorţ, despărţirea a venit la luni bune după încercări disperate de a mai salva ceva. La un an de la divorţ, artista vorbeşte doar despre copii, un nou hooby şi un proiect muzical nou, cu care s-a aflat în promovare în ultimele săptămâni.

Cristina Spătar se descurcă singură după divorţ şi aceasta nu mai este o noutate pentru nimeni. Solista a rămas fără sprijinul financiar al fostului soţ, afaceristul Alin Ionescu, şi a fost nevoită să se ocupe mai intens de cariera ei muzicală, dar şi de o nouă afacere care să-i rotunjească veniturile.  

"Fac şcoala de designer vestimentar. Mai am până în luna martie. Trebuie să recunosc că este foarte greu. Vreau să deschid acel atelier. Eu cred că pot să mă adaptez tuturor cerinţelor femeilor. Vor fi rochii de seară şi cred că sunt în stare să fac lucruri frumoase. Este concurenţa foarte mare în acest domeniu. Sunt conştientă că există oameni care au pornit această afacere imediat după revoluţie. Eu nu vreau să fac concurenţă nimănui, ci vreau doar să-mi fac treaba. Amenajarea este costisitoare şi necesită timp. De asta nu am putut sa fac totul brusc, a trebui să mai strâng nişte bănuţi", a povestit Cristina Spătar la Antena Stars.

Întrebată cum stă cu viaţa amoroasă, având în vedere că a suferit enorm după divorţ, cântăreaţa a mărturisit că speră ca lucrurile să reintre în normal şi că este deschisă unei noi relaţii pe care sub nicio formă nu ar mai vrea să o oficializeze. "După ce ai fost căsătorită odată, cred că nu mai are rost... o relaţie nu depinde de acte", a spus artista lăsând să se înţeleagă că nu va mai ajunge în faţa altarului. 

Cristina Spătar a divorţat anul trecut de Alin Ionescu după o căsnicie de opt ani din care au rezultat doi copii superbi, Albert (7 ani) şi Aida (5 ani). 

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
facturi
rege Charles jpg
image
image
image
image
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)