Cristina Spătar şi-a subţiat talia şi şi-a făcut fund de braziliancă

Ultima actualizare:

  Cristina Spătar era nemulţumită de talia ei, care nu mai era la fel de subţire, ca în anii tinereţii
Cristina Spătar era nemulţumită de talia ei, care nu mai era la fel de subţire, ca în anii tinereţii

Încurajată de rezultatele spectaculoase ale colegelor de breaslă, iată că şi Cristina Spătar s-a programat la cele mai în vogă operaţii estetice. A visat să aibă o talie subţirică şi un fund de braziliancă, iar medicul i-a îndeplinit dorinţa. Ea a povestit despre necesitatea acestor transformări corporale.

Solista Cristina Spătar (48 de ani) a decis că a venit vremea să-şi sculpteze trupul, aşa că recent a trecut printr-o intervenţie chirurgicală de modelare a taliei cu ajutorul lipoaspiraţiei. Totodată, surplusul de grăsime a ajuns în fese, pentru un posterior mai bombat.

Anul trecut se poza din anume unghiuri, pentru a masca imperfecţiunile
Anul trecut se poza din anume unghiuri, pentru a masca imperfecţiunile

Mulţumită de rezultat, vedeta a povestit despre aceste transformări, plănuite de mai multă vreme: ,,Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete «sculptate» de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar, după intervenţia de liposucţie.

Alături de medicul estetician Călin Doboş
Alături de medicul estetician Călin Doboş

Iar medicul ei a adăugat: ”I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul, am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese pentru a corecta câteva imperfecţiuni. Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele şi să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică. În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură. Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi şi că în 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează”.

Dar, de-a lungul timpului, ”Regina R&B” a trecut şi prin alte schimbări fizice. Ea şi-a făcut, în 2006, o operaţie la nas, la o clinică din Italia, din cauza unei deviaţii de sept, pentru care a scos din buzunar suma de 8.000 de euro: „Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările, aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scapat de o obsesie”, recunoştea ea, într-un interviu la tv.

Dar Cristina are şi un lifting facial, pentru îndepărtatea ridurilor specifice vârstei, şi şi-a arcuit mai mult sprâncenele. În plus, a bifat şi trei intervenţii chirurgicale la nivelul bustului, acum etalându-şi sânii superbi. Solista are doi copii, Aida Maria şi Albert Ionescu, cu fostul soţ, Alin Ionescu, cu care a fost căsătorită între anii 2008-2016.

Bombele-sexy şi-au etalat la plajă posterioarele operate

Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Cristina Spătar nu este singura care era total nemulţumită de posteriorul ei. Iată că şi alte vedete au trecut pe la medicul estetician. La începutul anului, Bianca Drăguşanu (38 de ani) îşi lăsa fanii cu gura căscată, după ce a postat pe conturile sociale o fotografie în care îşi etala funduleţul vizibil mărit: ”O să mă mai tunez în continuare, pentru că aşa îmi place mie. Mă simt bine să fiu tunată. Când tu simţi că ai un complex şi crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Eu investesc în imaginea mea şi în mine pentru că eu produc banii".

Loredana Chivu
Loredana Chivu

Și Loredana Chivu (30 de ani) a recunoscut că are un posterior mai obraznic, după ce medicii i-au injectat un ser revoluţionar. Iar Brigitte Pastramă  (42 de ani) este mândră că, în sfârşit, fundul ei e mai ferm, de braziliancă.

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emil Boc a votat în Cluj-Napoca. FOTO Inquam Photos / Simion Sebastian Tătaru
image
image
image
image
image
image
anca molnar colaj instagram jpg
banner theo rose png
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
denise rifai instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net