Cristina Spătar și Alin Ionescu divorțează: au depus actele la notar!

image
Cristina Spătar şi Alin Ionescu

La o lună după ce Alin Ionescu a anunțat că vrea să se separe de cântăreață, Cristina Spătar a luat taurul de coarne și s-a prezentat astăzi la notar. Regina RNB a decis să pună capăt unei căsnicii de 8 ani. Alin Ionescu și Cristina Spătar au 2 copii, Albert (6 ani) și Aida Maria (4 ani).

Cei doi au avut în anul 2008 o nuntă fastuoasă. Declinul căsniciei lor a început în 2015, după ce Alin Ionescu a fost eliberat din pușcărie. Acesta este cercetat pentru o evaziune fiscală de 10 milioane de euro.

UPDATE: Cristina Spătar: „Îmi pare rău că s-a terminat. O să locuim împreună în continuare”; Alin Ionescu: „Copiii sunt bine”, le-au declarat cei doi, corespondenților Click! aflați la fața locului. 

UPDATE: La ora 13:40, cei doi au ieșit împreună de la notar. Alin Ionescu și Cristina Spătar au depus actele, urmând ca, în termen de 30 de zile, să semneze certificatul de divorț. 

UPDATE: Îmbrăcată elegant, Cristina Spătar a ajuns la rându-i la biroul notarial în jurul orei 12:33.

image
Alin Ionescu, la intrarea Biroului Notarial

UPDATE: Afaceristul a ajuns la notar la ora 11:45 îmbrăcat casual și foarte relaxat. Nu a vrut să dea nicio declarație. Cristina Spătar încă nu și-a făcut prezența, fiind blocată în trafic. 

image
Cristina Spătar s-a dus glonț spre intratea în biroul notarial

După ce luni de zile a fost acuzat că i-a fost infidel soţiei sale, Cristina Spătar (43 de ani), şi că ar fi lăsat-o baltă şi din punct de vedere financiar, Alin Ionescu (39 de ani) a decis să rupă tăcerea şi să facă lămuriri legate de căsncia sa. ”Consider că trebuie să lămuresc puţin lucrurile, aşa că am ales să scriu aici, pentru că presa mereu mi-a răstălmăcit cuvintele. Vreau ca oricine este interesat să poată înţelege exact ce am vrut să spun. Trebuie să fii destul de limitat încât să nu înţelegi că relaţia dintre noi nu mai funcţionează de mult. De ce? Aş fi subiectiv probabil şi nu consider că priveşte pe cineva acest aspect. Doar copiii noştri vor avea dreptul să ne judece şi cu siguranţă o vor face”, a scris afaceristul pe contul lui de socializare. 

Știre în editare

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg