Cristina Spătar vrea sâni noi!

Ultima actualizare:

    Cristina Spătar și-a făcut implant cu silicoane acum aproape 12 ani, așa că medicul o sfătuiește să le schimbefoto: arhiva personală
Cristina Spătar și-a făcut implant cu silicoane acum aproape 12 ani, așa că medicul o sfătuiește să le schimbefoto: arhiva personală

Bate vântul schimbării pentru Cristina Spătar (43 de ani). Solista le-a pus gând rău vechilor silicoane! Le are de 11 ani şi a cam venit vremea să le scoată şi să se aleagă cu unele noi. Cristina a trecut deja pe la cabinetul medicului estetician şi se pregăteşte trup şi suflet pentru o nouă intervenţie la sâni!

„Ar trebui să le schimb! Am vreo 11 ani, 12 ani nici nu ştiu ce să fac. Da ştiu că aşa e bine”, a răspuns Cristina Spătar, atunci când a fost întrebată dacă-și va schimba silicoanele de reporterul emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV. Mai mult, Cristina recunoaște că a făcut o vizită medicului estetician, care a sfătuit-o să se opereze cât mai repede posibil: „Am fost la doctor. Am un doctor cu care am o relaţie foarte frumoasă. El a zis că ar trebui, că ar fi timpul, dar s-o fac când îmi doresc eu”.

Dacă înainte Cristina obişnuia să spună că soţul o place oricum ar arăta, situaţia s-a schimbat. Să fie vorba despre zvonurile unei infidelităţi din partea lui Alin Ionescu? Nu de alta, dar paparazzii l-au surprins cu o brunetă misterioasă, la ceas de seară.

„A, soţul? Şi dacă nu m-ar lăsa, ce? E corpul meu, fac ce vreau! Nu, nu cred c-ar avea ceva de obiectat”, a mai spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar şi Alin Ionescu sunt căsătoriţi din 2007 şi au doi copii, în vârstă de 6, respectiv 3 ani. În septembrie 2014, Alin Ionescu a fost arestat sub acuzaţia de evaziune fiscală. Soţul Cristinei a fost eliberat la jumătatea anului trecut, iar de atunci a fost văzut în compania mai multor femei. La începutul anului, cântăreaţa a rămas singură după ce Alin Ionescu a luat decizia de a se muta din vila în care locuiau împreună... într-un apartament de lux. Această ultimă mişcare n-a făcut altceva decât să întărească zvonurile privind un iminent divorţ între cei doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net