Cristina Țopescu a murit. Ce i-a spus pe patul de moarte celebrul ei tată, Cristian Țopescu

Ultima actualizare:
La înmormântarea tatălui, Cristina Țopescu a avut-o alături pe colega și prietena ei Andreea Berecleanu
La înmormântarea tatălui, Cristina Țopescu a avut-o alături pe colega și prietena ei Andreea Berecleanu

Cristina Țopescu a murit. Este vestea-șoc care a căzut ca un trăsnet duminică, 12 ianuarie, în spațiul public. Fiica regretatului mare comentator sportiv Cristian Țopescu a murit la un an și opt luni după tatăl ei, în condiții suspecte.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni, potrivit Antena 3. Informaţia a fost confirmată de poliţie şi de către şeful Ambulanţei din Bucureşti. O vecină, care nu a mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni, a fost cea care a dat alerta. Extrem de afectată de moartea tatălui ei, Cristian Țopescu, decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani, Cristina Țopescu își rărise aparițiile publice și postările virulente de pe Facebook. Dispariția părintelui a lăsat un gol imens în viața Cristinei, care povestea, cu amărăciune, despre ultimele clipe ale tatălui ei.


    La înmormântarea tatălui, Cristina Țopescu a avut-o alături pe colega și prietena ei Andreea BerecleanuFoto: Dorin Constanda
La înmormântarea tatălui, Cristina Țopescu a avut-o alături pe colega și prietena ei Andreea BerecleanuFoto: Dorin Constanda

Cristian Ţopescu şi-a îmbărbătat fiica pe patul de moarte: «Nu te lăsa!»

"Știți, zilele și nopțile astea am stat numai pe net, pe youtube, să-l văd și să-l tot revăd pe tatăl meu, să-l ascult. Nu simt că a plecat în mod definitiv, nu procesez încă. Ieri dimineață m-am trezit cu un sentiment cumplit de neputință că vineri am plecat de la cimitir și l-am lăsat acolo singur, în pământ. Iar acum simt că tot crește în mine încă un sentiment. Printre ultimele cuvinte pe care mi le-a spus, când încă mai putea vorbi, au fost: «Nu te lasă!» Știa că, deși el, introvertit, iar eu opusul lui din acest punct de vedere, ceva i-a ieșit cu mine, ca om: mi-a transmis niște principii de viață (știu, sună pretențios), niște convingeri, credințe, pe care avea liniștea că le-am asimilat ușor, pentru că aici eram la fel. Sau el m-a modelat așa. Voi vorbi despre ce m-a învățat el, ce avea el și nu mai văd în jurul meu decât rar, iar ce voi spune știu că nu va fi pe placul unora. «Crede ceea ce spui și spune ceea ce crezi» - era una dintre convingerile lui nestrămutate și de la asta știu sigur că nu s-a abătut niciodată. Am încercat să fac și eu asta tot timpul, mi-am atras prieteni și neprieteni, poate și pentru că eu nu am făcut-o întotdeauna cu echilibrul sau cu toleranță lui cea aproape ireală. Încerca des să mă tempereze, îmi spunea «o să mori cu dreptatea de gât, oamenii, lumea, nu sunt doar în alb și negru» și, întrucâtva, a reușit de multe ori să-mi deturneze reacții care ar fi fost prea tranșante", scria Cristina Ţopescu pe contul ei de socializare.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. 

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Citește și:

Ultima dorință a Cristinei Țopescu, înainte de a muri: "Visa să....!"

Cristina Țopescu, imagini inedite împreună cu tatăl ei! Cum apar alături de Corina Crețu

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net