Cristina Țopescu a murit în condiții suspecte. Vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni

Ultima actualizare:

    Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de anifoto: Mediafax
Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de anifoto: Mediafax

Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani, trupul neînsuflețit al fiicei lui Cristian Țopescu fiind găsit în casă, după trei săptămâni în care vecinii și prietenii nu au mai putut să o contacteze deloc pe aceasta.

Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Prietenii nu au reușit să o mai contacteze de aproximativ 3 săptămâni, motiv pentru care aceștia au chemat un echipaj de ambulanță la locuința acesteia.

Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală în acest sens, potrivit Digi 24.

Se pare că și prietenii Cristinei ar fi alertat autoritățile, deoarece nu mai intraseră în contact cu aceasta de câteva zile. De asemenea, pe pagina personală de Facebook, vedeta tv nu mai publicase nimic din data de 26 decembrie 2019.

Cristina Țopescu, moarte în condiții suspecte

Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății la finalul anului 2019, astfel că, atunci când și cei de la minister au dorit să o contacteze, încercarea a fost una fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

La o primă evaluare, polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupul Cristinei și se speculează ipoteza ca fosta prezentatoare tv ar fi murit în somn. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile. Cristina Țopescu avea 59 de ani și era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, de asemenea decedat.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. 

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Citește și:

În casa Cristinei Țopescu au fost găsiți trei câini morți! Detalii șocante

Cristina Țopescu, ultima dorință înainte de a muri: «Visa să....!»

Cristina Țopescu suferea de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Șir de blesteme în familia Cristinei Țopescu? Tatăl ei a murit de ziua fratelui jurnalistei

image
image
image
image
image
image
Denis Hanganu a povestit totul pentru Click! despre cele mai grele scene din "Clanul"
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net