Cristina Ţopescu a stat mulţi ani cu spaima că o să i se facă rău în direct. Cu ce probleme medicale s-a confruntat

Ultima actualizare:

    Cristina Ţopescu a prezentat mulţi ani jurnalul de ştiri de la Prima TvFoto: arhivă personală
Cristina Ţopescu a prezentat mulţi ani jurnalul de ştiri de la Prima TvFoto: arhivă personală

Moartea Cristinei Ţopescu a ridicat multe semne de întrebare, toată lumea fiind îngrozită că jurnalista s-a stins la doar 59 de ani fără să se ştie despre ea că ar avea probleme medicale. S-a vehiculat că suferă de o depresie gravă. Condiţiile suspecte în care a decedat sunt anchetate de poliţişti, care au sigilat casa vedetei din Tunari. În paralel, legiştii încearcă să afle cauza morţii. Au descoperit doar că regretata jurnalistă luase medicamente înainte să moară. Cu ani în urmă, ea a suferit însă de o problemă care o îngrozea mai ales când apărea pe sticlă.

Cristina Ţopescu a fost speriată ani la rând că telespectatorii o vor vedea cum i se face rău în timp ce prezintă jurnalul de ştiri. Într-un interviu acordat ziaristei Sanda Nicola, regretata realizatoare măsrturisea că s-a confruntat mult timp cu atacurile de panică.   

"Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată. Aveam senzația că mă sfârșesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, așa… Prima oară chiar am crezut că mor. Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimțită, că aceasta este soluția”, mărturisea Cristina Țopescu.

Atacul de panică reprezintă un episod brusc și recurent de teamă intensă, neliniște sau anxietate, ce declanșează reacții fizice severe, deși nu există un pericol real sau o cauza aparentă. Persoana care suferă un atac de panică simte că pierde controlul, că suferă un infarct miocardic ori că este pe cale să își piardă viața.

Cristina Ţopescu va fi incinerată la cererea familiei

Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri, 15 ianuarie, la Crematoriul Uman, unde va fi oficializată şi o slujbă. Decizia aparţine familiei acesteia.

Potrivit poliției, în cursul serii de duminică (12 ianuarie), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

“A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21:39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru o doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alice Grasu, potrivit Pro TV.

Citeşte şi:

Cristina Țopescu a murit cu un mare regret: «Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală a făcut imposibilă dorința!»

Cristina Ţopescu a murit. Mărturia femeii care a alertat poliţia: «Cris nu s-a sinucis!»

image
image
image
image
image
image
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net