Cristina Țopescu, imagini inedite împreună cu tatăl ei! Cum apar alături de Corina Crețu

Ultima actualizare:
Cristian Popescu, alături de fiica lui și de europarlamentarul Corina Crețu
Cristian Popescu, alături de fiica lui și de europarlamentarul Corina Crețu

Cristina Țopescu a pierdut anul trecut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei, iar golul lăsat în sufletul său de plecarea tatălui ei din această lume o va urmări pe jurnalistă toată viața, cu siguranță. Cum nimic nu se compară cu pierderea membrilor familiei, mai ales cea a unui părinte, Cristina a dorit să-și amintească cu plăcere de vremurile în care își putea strânge tatăl în brațe.

Astfel, Cristina Țopescu a publicat pe conturile de socializare câteva imagini de colecție alături de regretatul său tată, comentatorul sportiv Cristian Țopescu, care s-a stins din viață în luna mai a anului 2018, lăsând multă durere în inimile celor dragi și ale admiratorilor săi. Comentatorul sportiv fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, cu o stare de sănătate precară, dându-și la scurt timp ultima suflare la vârsta de de 81 de ani. 

Fotografii de colecție cu Cristian Țopescu

Pentru a păstra vie amintirea tatălui său, jurnalista Cristina Țopescu a publicat în mediul online câteva imagini inedite alături de regretatul ei părinte. La scurt timp de la moartea acestuia, jurnalista se afla încă în stare de șoc și dezvăuia că încă nu îi vine să creadă că tatăl ei nu se mai află printre noi.

„Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul”, mărturisea Cristina, la momentul respectiv.


    Cristian Popescu, alături de fiica lui și de europarlamentarul Corina Crețu Foto Facebook
Cristian Popescu, alături de fiica lui și de europarlamentarul Corina Crețu Foto Facebook

Într-una dintre imagnile publicate, jurnalista apare alături de tatăl său într-o ipostază tandră tată-fiică, ce a înduioșat imediat sufletele internauților care îl admirau pe comentatorul sportiv și pe familia acestuia. „Știu, ești cu mine tot timpul”, a menționat Cristina Țopescu în dreptul primei fotografii.

În cea de-a doua, cei doi apar alături de europarlamentarul Corina Crețu.  „Ia uite, Corina Crețu, ce poză am găsit printre pozele tatălui meu. Nu mai știu de unde și de când e…”, a spus jurnalista. „Dumnezeu să îl odihnească, Cristina, în Pace și Lumină pe tatăl tău, un sfetnic și un prieten de neprețuit pentru mine. Tu știi că e alături de tine mereu, așa cum e și Tata pentru mine, ne sprijină, ne veghează și ne îndrumă. Îți doresc tot binele din lume, Cristina, multă sănătate și mult, mult succes în tot ce faci!”, a reacționat Corina Crețu în dreptul fotografiilor. 

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net