Cristina Ţopescu şi-ar fi dorit să adopte o fetiţă, dar nu a reuşit: «A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei!»

Ultima actualizare:

    Cristina Ţopescu avea 59 de aniFoto: Mediafax
Cristina Ţopescu avea 59 de aniFoto: Mediafax

Cristina Ţopescu a murit cu un mare regret. Jurnalista şi-ar fi dorit extrem de mult să fie mamă. Dintr-o eroare medicală petrecută cu ani în urmă, vedeta nu a mai putut rămâne însărcinată, dar s-a gândit la un moment dat să adopte o fetiţă. Ştirista Andreea Berecleanu, o apropiată a Cristinei Ţopescu, a dezvăluit ce a împiedicat-o pe fiica regretatului comentator sportiv să-şi îndeplinească dorinţa.

Ultimii ani din viaţa Cristinei Ţopescu au fost grei. Jurnalista se concentrase pe îngrijirea căinilor fără adăpost şi banii ei se duceau în această direcţie. A murit înconjurată de animalele de care avea atâta grijă, deşi i-ar fi plăcut să se ocupe de creşterea unui copil.  

"Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?

Răspunsul la întrebarea asta, însa, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Şi eu l-am iubit şi îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost şi model în multe privinţe. Tatal meu a fost un om special şi îi mulţumesc lui Dumnezeu ca m-am născut copilul lui. Într -o viaţă viitoare sper sa fiu şi eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, scria în urmă cu ceva vreme Cristina Ţopescu pe Facebook.

Andreea Berelceanu şi Cristina Ţopescu erau prietene de peste 20 de ani
Andreea Berelceanu şi Cristina Ţopescu erau prietene de peste 20 de ani

Iată că aceasta a încercat să înfieze un copil şi a fost chiar destul de aproape de a-şi mplini visul. I-a povestit totul Andreei Berecleanu: „Au fost mulţi bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar şi de un copil. O numise Eva Maria şi era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul şi îşi dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei", a spus celebra prezentatoare TV pentru ELLE.

Cristina Ţopescu şi Andreea Berecleanu au fost foarte apropiate. Regretata jurnalistă merge adesea în vizită, ba chiar avea camera ei acasă la ştirista de la Antena 1.  

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv. Cristina a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București și a intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. A lucrat la Pro TV, Prima TV și Antena 3, de unde s-a retras în 2017, invocând probleme personale. În 2013, Cristina Țopescu a devenit membră PSD.

Jurnalista a fost găsită moartă în casa în care locuia, în Tunari, duminică, 5 ianuarie. Din primele informații oferite de anchetatori, se pare că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai bine de două săptămâni, în somn.

Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. O expertiză toxicologică este în curs de desfășurare, pentru că pe noptiera ei s-au găsit mai multe pastile.

Citeşte şi:

Cu ce se ocupă fratele vitreg al Cristinei Țopescu. Fiul lui Cristian Țopescu învață în Italia

Mama Cristinei Țopescu locuia în București. De ce nu și-a sunat fiica în noaptea de Anul Nou

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png