Cristina Țopescu și Ștefan Bănică, poveste de dragoste cu violență. Uite de ce s-au despărțit

Ultima actualizare:

    foto: Gabriel Miron
foto: Gabriel Miron

Tineri, frumoși și faimoși! Cristina Țopescu, regretata jurnalistă care a fost găsită fără viață în casă, duminică seara, a trăit o tumultuoasă poveste de dragoste în tinerețe cu Ștefan Bănică Junior. Iubirea lor a fost însă presărată cu multe episoade de violență, despre care fiica lui Cristian Țopescu a vorbit cu destulă reținere.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90, dar relația lor n-a ținut prea mult. Despărțirea din 1993 a lăsat în urmă multe semne de întrebare, mai ales că apropiații cuplului știau despre certurile și episoadele violente dintre cei doi. Ambii au preferat să fie discreți, însă Cristina a fost prima care a vorbit public despre comportamentul tânărului artist.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, pentru revista Tango despre motivele care au determinat-o să se despartă de Bănică Jr.

Ulterior, jurnalista și-a mai nuanțat declarațiile, spunând că a fost vorba despre niște simple neînțelegeri de cuplu, dar că iubirea a fost uriașă. Vedeta TV a povestit că Ştefan Bănică este un om foarte pătimaş care «avea ieşiri copilăreşti» şi că relaţia dintre ei a fost una cât se poate de pasională şi frumoasă.”Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special”, a povestit Cristina Ţopescu la «Draga mea Prietenă»

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net