Cristina Vasiu a împlinit 29 de ani. Mesaj emoționant pentru iubit și pentru părinți

Ultima actualizare:

    Cristina Vasiu a împlinit 29 de anifoto: Instagram
Cristina Vasiu a împlinit 29 de anifoto: Instagram

Sărbătoare luni, 19 aprilie, în familia „Te cunosc de undeva”. Cristina Vasiu a împlinit 29 de ani, prilej cu care vedeta a postat pe contul de Instagram mai mute imagini sugestive cu ea, însoțite și de un mesaj emoționant pentru iubitul și părinții săi.

”Am învățat că munca printre oameni te disciplinează, te învață să fii un om răbdător, maleabil, bun, chiar și când lucrurile nu sunt tocmai în favoarea ta! Știu că sinceritatea deranjează uneori, dar te ajută să fii un om cu picioarele bine înfipte în pământ, cu o coloană vertebrală care să te facă demn! Azi, la 29, vă mulțumesc tuturor pentru că ați pus picături de energie și atenție către mine! Tot la 29, mama, tata, vă mulțumesc pentru că sunt, vă iubesc din tot sufletul și vă datorez totul! Azi la 29, Alin Gabriel ești cea mai frumoasă poveste, pentru că lângă tine am simțit dragostea!”, este o parte din mesajul postat de artistă, cu ocazia zilei ei de naștere.


    Cristina Vasiu și iubitul eifoto: arhivă personală
Cristina Vasiu și iubitul eifoto: arhivă personală

Cristina Vasiu: "Îmi doresc familie, îmi doresc copii"

Cristina Vasiu s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai bune voci din tânăra generație. Înainte de a participa la „Te cunosc de undeva”, Cristina Vasiu a făcut parte dintr-un band, la X Factor. Blondina își dorește să-și întemeieze o familie și să devină mămică a trei copii. „Îmi doresc familie, îmi doresc copii și el se îndreaptă spre direcția asta. Îmi doresc trei copilași, doi băieței și o fetiță”, a spus Cristina Vasiu, la Antena Stars.Tănărul care i-a cucerit inima Cristinei se numește Alin Gabriel și este vecin de bloc cu ea. Solista a povestit cum și-a întâlnit noul iubit, într-o perioadă în care avea mari probleme de sănătate: era bolnavă de Covid!

Citește și:

Cristina Vasiu și-a găsit iubit când era bolnavă de Covid-19. Și el avea aceeași afecțiune

INTERVIU Cristina Vasiu, de la "Te cunosc de undeva": "Cupidon m-a lovit și pe mine". Care este cea mai mare durere a ei

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net