Cristina Vasiu și-a găsit iubit când era bolnavă de Covid-19. Și el avea aceeași afecțiune

11 aprilie 2021
article img
Cristina Vasiu trăieşte o perioadă foarte fericită din viaţă, în care e împlinită atât în plan personal, cât şi profesional

Iubirea nu ţine cont de distanţă sau de boală. Dovadă vie e Cristina Vasiu, fostă concurentă la “X Factor” şi, în prezent, la “Te cunosc de undeva”. Infectată cu COVID-19 în iarnă, tânăra s-a îndrăgostit de un vecin, care avea aceeaşi afecţiune. Cum a decurs povestea, a povestit Cristina, în exclusivitate pentru Click!

În ultima vreme, Cristina Vasiu (28 de ani), care participă la “Te cunosc de undeva”, difuzat la Antena 1 în fiecare sâmbătă de la 20.00, e mult mai strălucitoare pe conturile sociale, unde postează des imagini cu ea şi cu iubitul ei. Curioşi să le ştim povestea, am aflat lucruri surprinzătoare despre începuturile relaţiei lor.

“Eu şi Alin Gabriel Sandu suntem înpreună de patru luni. Am intrat cumva în Anul nou împreună. Ne-am întâlnit în perioada COVID-ului, în decembrie, când am luat şi eu virusul. Am luat de la filmările «Te cunosc de undeva», ca toată lumea, a fost o pauză de 3 săptămâni până după Sărbători. În perioada aceea, noi eram vecini de bloc, dar nu ştiam unul de altul. Culmea, ne-am îmbolnăvit în aceeaşi perioadă. Şi uite că ne-a unit acest virus!. Eram pe un grup de socializare al complexului în care locuiam. Şi uşor, uşor, am povestit, el m-a văzut la „X Factor”, am început să vorbim pe Facebook, am povestit câte puţin acolo şi apoi ne-am apropiat când am aflat că amândoi aveam COVID-19. Şi într-o noapte, când eu voiam să chem salvarea pentru că îmi era rău, eram anxioasă, panicoasă, departe de ai mei şi mă simţeam părăsită de toată lumea, mi-am luat inima în dinţi şi i-am scris, practic unui străin, să vină la mine că nu mai pot. Şi uite aşa a fost primul contact, ne-am văzut, a avut grijă de mine, l-am întâmpinat cu multă fericire. Am rămas prieteni şi apoi ne-am apropiat. La mine fericirea s-a văzut, la fel şi tristeţea, nu sunt genul de om care să mimez. Şi suntem bine acum, vrem să mergem în Germania la părinţii mei”, ne-a povestit Cristina.

article img
Cu trupa de la „X Factor”

Ultimul an a fost, de altfel, unul foarte special pentru Cristina. Tânăra a resimţit puterea emoţiilor unei competiţii, când a decis să participe la „X Factor”. „După o pauză de mai bine de 10 ani de la ultimul show de talente la care am participat, a fost o senzaţie unică!”, ne-a spus ea.

article img
Cristina, alături de Alin Gabriel Sandu

Amna, la spital, infectată cu Covid

Cântăreața Amna (37 de ani) a ajuns la spital, fiind infectată cu noul coronavirus. 

Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, chiar de pe patul de spital. Amna este, la acest moment, sub atenta supraveghere a medicilor. 

“Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele sociale. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc”, a spus Amna, direct de pe patul de spital. În urmă cu două luni, Amna a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce problemele sale de sănătate s-au agravat la “Survivor România”. 

article img

Laurențiu Duță, infectat, dar cu simptome ușoare

Trupa 3 Sud Est este lovită din nou de Covid! După ce Mihai Budeanu a trecut pe lângă moarte din cauza noului coronavirus, colegul lui, Laurențiu Duță (44 de ani), este și el infectat cu temutul virus. Laurențiu Duță a fost diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni. 

Artistul are din fericire o formă ușoară a bolii, spre deosebire de cazul colegului său, Mihai Budeanu, care a fost internat la ATI și a necesitat plasmă și mască cu oxigen ca să învingă virusul. Laurențiu Duță se află în acest moment în izolare, iar simptomele sunt aproape inexistente. Managerul trupei 3 Sud Est a confirmat că starea de sănătate a artistului este una bună.

article img