Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după demisia de la PRO TV


    Florin Călinescufoto: PRO TV
Florin Călinescufoto: PRO TV

Florin Călinescu rămâne în televiziune după demisia de la PRO TV. Fostul jurat al emisiunii "Românii au talent" a semnat cu postul Prima TV.

"Am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră", spunea Florin Călinescu, zilele trecute, într-un live pe Facebook, anunțând că în curând va dezvălui și postul TV la care se mută. Publicația Impact.ro a vehiculat numele Prima TV, iar sursele Click! au confirmat informația respectivă. După demisia de la PRO TV, Florin Călinescu a semnat cu Prima TV, unde este posibil să pună în scenă și celebrul show care-i poartă amprenta, "Chestiunea zilei".

Florin Călinescu, anunțul demisiei de la PRO TV

Florin Călinescu, emblema Pro TV, alături de Andreea Esca, a făcut un anunț neașteptat luna trecută. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la <Românii au talent>. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, publicat în mediul online. Prin urmare, de acum încolo, acesta nu va mai putea fi văzut la pupitrul show-ului de talente, postul de televiziune obișnuindu-și însă audiența cu schimbări majore de genul, spre exemplu, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei Rădulescu.

Florin Călinescu, din 2015, în juriu la “Românii au talent”

În octombrie 2015, PRO TV anunța o mutare-bombă în cadrul show-ului “Românii au talent”. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. "Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația ", mărturisea Florin Călinescu, la vremea respective. Numele lui Florin Călinescu este legat de show-uri uriașe, precum "Ora șapte, bună dimineața" (1996), "Chestiunea zilei' (1996-2000), "Procesul etapei" (2003).

Florin Călinescu: "Mă bate gândul să mă întorc la satira politică”

După demisia de la PRO TV, Florin Călinescu a declarat, într-o intervenție la Aleph News, că vrea să se întoarcă la satira politică, care l-a consacrat pe vremea când făcea “Chestiunea zilei”. “Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten, Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public? Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a spus Călinescu.

Citește și:

Florin Călinescu, primele declarații despre demisie: “Spiritul Pro nu mai există!”. Ce vrea să facă în continuareFlorin Călinescu: "Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni"

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
foto1 bugetarib jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg
loredana groza jpg